Scudo Sports

Sakarya da bisiklet kazası "fotoğraflardan bitanesi +18 sayılır"

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
1 ölü.
Kaza sabah 08.30 da Adapazarı erenler çevre yolu istikametinde meydana geldi.
Yolun karşısına geçmek isteyen bisikletli sürücüye otomobil çarptı .
Kazada bisiklette bulunan kişi olay yerinde öldü

kynk: (link)

Scudo
Araba kaç km hızla gidiyormuş Allah bilir perte çıkmış resmen yazık günah adam canından olmuş Allah rahmet eylesin.

Yanlış düşünüyor da olabilirim. Bisiklet kazalarına karışan merhumların önemli bir kısmının bisiklet konusunda herhangibir bilgisi olmadığını düşünüyorum. Sürüş teknikleri, güvenlik, önlemler, giyim, vesaire. Bu noktada forumun hakkını vermek gerekiyor. Forum pek çok bisikletçiyi daha donanımlı hale getirdi, en azından muhtemel risklere karşı tetikteler. Ha buna karşı yinede kazalar olmuyormu, oluyor. Ama bu çoğunlukla bisikletçiden kaynaklı kazalar değil. Ya şarhoş ya dikkatsiz bir sürücünün kurbanı oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kafkas
Çok üzüldüm be...

Allah rahmet eylesin, kazanin her turlusu uzucu

@mehmetsunu O eğitimi devlet olacak kurumun vermesi gerekiyor işte.Milli Eğitim Bakanlığı ne iş yapar ? Aramızdan kim bilir kaç kişi kaza yaptı da kafayı vurdu ve kask sayesinde yaralanmadı.

Ya kask vs ile tanışmadan önce vursalardı ? İşte burada da devreye alınyazısı giriyor.

Ama fen dersiyle din dersini bir tutanların müfredatı modern yönde geliştireceklerine inanmıyorum ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Çok üzücü bir olay, KASK KASK KASK demek istiyorum!!!
Lütfen şunu bir izleyin!!!

• Beğen
insan fotoğrafı buzlar oyle koyar en azından ya da hiç koymaz. ne düşüncesizlik bu ya!

• Beğen
Geri