Scudo Sports

Sakarya-Antalya-Hisarçandır-Kemer ve Burdur Salda Gölü Kamplı Bisitlet Turumuz 28-29 Nisan 2018

Scudo
@OsmaniyeRehber
Haklısın. Sağlık olsun.

@OsmaniyeRehber
Hocam Antalya merkezden doğuya doğru yapacağınız turların tamamında düz yol ile karşılaşırsınız.Ancak kuzey yada batıyı seçtiğiniz anda yokuştan başka bir şey karşılamayacaktır sizi.

Hisarçandır'a Gökdere tarafından çıkıp, Hisarçandır yolundan geri dönmüştüm. İniş sırasında hızın 60'ı geçmemesi için sürekli fren yapmak zorunda kalıyorsunuz ve titreşimden dolayı iki gün eliniz ağrıyor. Yine çok eğlenceli rotalar.

Teşekkürler. Bu yolu tercih edecekler bir kere daha düşünmeli diye düşünüyorum.

kilitlemeli maşalı tur bisikletimle konforlu bir sürüş yapabilirim :)

Harika bir gezi olmuş tebrikler. Ben de Antalya 'da yaşıyorum bisikletle 2 aydır haşır neşirim , ilk hedefim Kemer 'e gidip 1 gece kamp sonra dönüş. Arkadaşın dediği gibi , Batı tarafına doğru yokuşlu inişli yollar çok , ama doğu tarafı düzdür çok nadir yokuş görürsünüz ki ona da yokuş denmez. Hele kundu yeni yoldan beleğe geçerek giderseniz orman arasındaki yol da çok keyifli ve bol oksijenlidir. Ancak Temmuz - Ağustos sonuna kadar Antalya 'da bu iş çok ama çoık zordur aşırı sıcak ve nemden dolayı. Sağlık olarak tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@TatanQa_tr

Teşekkürler. Kilitleme maşalı tur bisikleti ile bu rota yapılabilir. Güzel bir eldiven seçmenizi tavsiye ediyorum. Birazda kondisyona ihtiyacınız var. Yanınızda mutlaka yiyecek içecek bulundurunuz. Yolada çok erken çıkınız.

Geri