Scudo Sports

Şaka gibi,bir bisikletle 5 büyük tüp taşınır mı?

Taner Yavuz

Forum Bağımlısı
Tepki
783
:D (link) bisiklete 5 büyük tüp sığar mı?

'Yurdum İnsanı'nın işbitiricilikteki ustalığına kimse birşey diyemez. İşte buna bir örnek daha... Iğdır'da bisikleti ile tüp servisi yapan genç görenleri şaşkına çevirdi. Bisiklet üzerine tam 5 tüpü sığdırmayı başaran kişi, objektiflere böyle yansıdı.
p-sigar/

Scudo
Diyarbakır'da sepetli motorsikletle koltuk takımı taşındığını görmüştüm. Bu da efsanevi bir örnek. :D Bence de helal olsun adama.

o bisikletle ne ön kalkar ya:D

Abi ne denge varmış ama adamda ya. Bir tek " Ateşle Yaklaşma " tabelası eksik.

Bana biraz korkutucu geldi. Böyle tehlikeli maddeleri bu şekilde taşımak tam memleketlik olmuş. Nükleer santral de kurarsak artık radyoaktif malzemeyi cebimizde taşırız herhalde. Bu zihniyetteki insanların eğitilmesi gerek çünkü topluma zararlı insanlar.

Bazen soruyorum neden bu memleket böyle. Yada insan neden sever memleketini. Böyle fotolarla daha daha daha da düşünüyorum ince ince. Bir yerde yanlış var ama... Çok rahatsız edici bir fotoğraf.

Bu düşüncedeki insanlar, pratik türk zekası (sorunlara tehlikeli çözümler bulan kısmı sadece) aslında bizleri daha da geriye götürüyor. Keşke daha mantıklı olabilsek. :boese157: Medeniyete gözlerimizi bu kadar da kapatmasak.

bu işi sirkte yapsa aferin diyeceğim ama trafikte yapınca :boese157:

İst.da bisikletiyle belgrad ormanından 2 büyük bidon!! (damacana :eek: ) su alıp ta geri dönüşte lastik patlatan..:eek: yama takımı vs olmadığı için:7: öylece ortada kalmaktan yakın arkadaşım sayesinde kurtulan biri var:winkenlux :winkenlux :smily143: ve şu anda yarışlara katılıyor:D :D
acaba o bi antrenmanmıydı :rolleyes: :p :cool: :ci:

al işte bi antika daha ama bu insanların sucu yokkı bu insanı o şekile sokan insanlar utansın

• Beğen
Tepkiler: keaksar
Yarışlara hazırlananlar için güzel bir çözüm :D!

tebrik etmek gerek bu çalışmasından dolayı kendisini..
yalnız hiç doğru değil yaptığı iş..

Geri