Scudo Sports

Şahin araba korkusu

Tepki
75
Neyin alt psikolijisi anlamadım. Yol sürmelerine yeni yeni başladım gayet rahat ve özgüvenle sürerken, Şahin araba görünce tırsıyorum arkadaş.
Hemen durma ya da güvenli şeride kendimi atmaya hazır pozisyonda bekliyorum.
Lakin dün arkadaşla akşam sürüşünde emniyet şeridinde gitmemize rağmen bir Şahin ve içi görünmeyen camlariyla daha da tedirgenlesen o teneke yığını ezilmemize sebep oluyordu. ..

Scudo
Alımı kolay olan bir araç olduğu için alan kişilerde bir cep telefonu parasına sahip olabiliyorlar ve genelde ilk araçları olup acemilik dönemini geçiriyorlar tamamen bilinçsizlik ve cahillikten bence direk şöförüyle alakalı bu durum

Gürültülü egzoslu, camları siyah filmli-alçaltılmış amortisörlü, trafikte makas atarak şov yapan tüplü ve öfkeli olanları en tehlikelileridir.

Hocam bu elektrikli bisikletler de liselilerin eline geçti geçeli tedirgin olmamak elde değil. En az şahinler kadar tehlikeli. Aklınızda bulunsun.

Şahin Doğan Kartal Tarzı arabalarla ilgili ağzımı bozmak istemiyorum genelde yol kenarına çekerler varsa bisiklet yolu tercih edilir tam bisikletli geçerken kapı açma hastalıkları vardır tecrübeye sabittir

Trafikte hem motor hem de bisiklet süren birisi olarak ben de vasıta markasına göre genel sürüş özelliği olduğunu tespit ettim.
Şahin doğan veya bazı lüks araç sahiplerinin dibimizden teğet geçmesini çok kez yaşadım ama honda sahiplerinin iki tekerleklilere çok daha saygılı olduğunu gözlemledim.

Harbiden köpeklerin saldırılarını bile anlamaya başladım. Bir şekilde aramızda bir denge oluştu. İdare ediyoruz birbirimizi. Ama şahin doğan kullanan arkadaşlar değişik kimi yoldan geçerken bağırıyo, kimi sıkıştırıyor. Kimi selam veriyor enteresan bir durum..:)

@Kara Kartal Videodaki adam fazla yaşamaz, bir yere girer bodoslama helvasını yerler. Nasıl bir zeka seviyesidir bu hareketleri yaptıran anlamıyorum...

geçen tarabyada başıma geldi.. sağdan gidiyorum baktım arkadan bi ses geliyor abartı egsoz klasik şahin sesi.. neyse yanıma geldi birden egsoz patlattı.. korkacağımı falan sandı sanırım.. yanında bide kız arkadaşı var.. bana hava yapıyosun da altımdaki bisiklet senin arabandan pahalı. neyin egosu bu anlamıyorum..

@Kara Kartal
Bu nasıl bir organizmadır yahu.
Allah korusun bir yayaya yada bir arabaya çarpsaydı videonun sonunda bahsettiği mutlu sonu kesin yaşatırlardı bu arkadaşa:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Varol
@Kara Kartal

B sınıfı ehliyet sahibi olmak için beyin sahibi olmanın gerekmediğinin ispatı.
Maymundan bile gelmeyi başaramamış zararlı organizma. Yakınımdan geçmesi halinde sele borusu terapisi uygulayacağım oksijen israfı.

ülkede gelir dağılımı konusunda uçurum olduğu gibi, cehalet de keskin bir şekilde değişkenlik gösteriyor. tam bir ortadoğu ülkesi olduk. doğumumdan 2000 yılına kadar olan süreci mumla arıyorum. ne oldu o kadar güzel insana, yer yarıldı içine mi girdiler anlamıyorum.

Şahin evet bi yerde katılıyorum fakat ben buna Golf ve Passatları katıyorum , ayrıca şirket arabaları da baş belası, ilaç firmaları falan hepsi ayrı dert. Passat ve Golf ü neden kattım çünkü nerede rastgelseler hep kendini rallici veyahut bakan sanan tipte ve yolun kendisine ait olduğunu iddia edecek kadar egosu büyük kişilerle karşılaşıyorum. Hep dikkatli olsakta düşünmekten yoksun bir baş belası illa ki çıkabiliyor. O yüzden trafiğin az olduğu yollar yavaş aktığı yerler daha güzel.

Geri