Scudo Sports

Sahilden Batı Karadeniz Turu Hazırlıkları Başladı

pedalterapi

Daimi Üye
Tepki
1.136
İsim
erhan erdem
Bisiklet
Carraro
merhaba arkadaşlar

Perşembe günü sabah 10 Eylül'de sahilden Sinop'tan başlayarak tüm batı karadeniz sahilini geçip gölcük yalova ve bursa istikametine tura başlayacağım. Yaklaşık 1000 km'lik bir tur planlıyorum.

Yolda selam vermek ya da çadır kuracak yer göstermek isteyen olursa tekliflere açığım :)

döndüğümde keyifli ve bol fotoğraflı tur makaleleri sizleri bekliyor olacak :)

Scudo
Kolay gelsin. Yolunuz açık olsun. Güzel rotanın tadını çıkarın.

Selamlar

five

Çok güzel ve popüler bir rota. Popüler olduğu için hem konaklama hem de insanlarla iletişim rahat olacaktır. Pandemiden dolayi bazı yerleşim yerlerinde çadır yasak bilginiz olsun.

Ben önceki hafta Karasu'da çadır kurmuştum, zabıta gelip kaldırttı (2 gündür uğramamış benim şansıma da olabilir). Karasu yerine Kocaali plajı daha uygun kahvaltımı orada yapmıştım (adını unuttuğum bir beach var yanında kamelyalar olan, burada çadır atılıyor demisti genc arkadaş)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tebrik ediyorum, kazasız belasız keyifli seyahat diliyorum

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
@pedalterapi
Hocam ne yaptınız bitti mi turunuz.
Evet tur bitti hocam Zonguldak’ta bitirdim. 440 km yaptım. Arazi çok engebeli 8 gün boyunca neredeyse hiç düz yol yok diyebilirim. Tur makalesini bol fotoğraflı şekilde en kısa zamanda paylaşacağım.

Evet tur bitti hocam Zonguldak’ta bitirdim. 440 km yaptım. Arazi çok engebeli 8 gün boyunca neredeyse hiç düz yol yok diyebilirim. Tur makalesini bol fotoğraflı şekilde en kısa zamanda paylaşacağım.

Tebrikler ! En kısa sürede bekliyoruz kahveleri hazırladık :kahve:

Geri