naslimmmm
Üye
- Tepki
- 1
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@pedalterapi turu yayınladığınızda heyecanla ve ve birazda kıskanarakokumuştum, ilham vericiydi. ve işte bu yıl bende batı karadeniz planlıyorum. rotanın starava yada başka bir uygulamada yapılmış kaydı var mı? teşekkürler
Tünelin inşaat hâli, yolun eski hâlleri, artık olmayan kahveler ve belki de insanlar...
Çok teşekkür ederim. Batı Karadeniz turu gidenin unutamayacağı bir rota. Hala hatırladığımda tebessüm ederimBu konuda bulabilirsiniz @Abdurrahman Gülcan Tour de Karadeniz / Bolu - Samsun (sahilden) 3 günde 675 km/10.600m+
Bu güzel konu için tekrar elinize sağlık @pedalterapi Yanlış hatırlamıyorsam sizin de fark ettiğiniz üzere Amasra'da karşılaştığınız Peter'ı Samsun'da ağırlamıştık. Dünya ne küçük...
Şimdi sıra buraları 2012'de geçip 8 konunun fotoğraflarını 10 yıl sonra güncelleme inceliği gösteren @five'ın turunu okumaktaTünelin inşaat hâli, yolun eski hâlleri, artık olmayan kahveler ve belki de insanlar... Evden Eve Batı Karadeniz Turu – İstanbul-Samsun (30 Ağustos-7 Eylül 2012) - 1.gün
Malesef o türden kayıt tutmuyorum ben hocam. Pedalınıza kuvvet bol fotoğraflı bir yazı yazarsınız artık@pedalterapi turu yayınladığınızda heyecanla ve ve birazda kıskanarakokumuştum, ilham vericiydi. ve işte bu yıl bende batı karadeniz planlıyorum. rotanın starava yada başka bir uygulamada yapılmış kaydı var mı? teşekkürler
Çok teşekkür ederim sağolun 😊Çok güzel paylaşım olmuş, emeğine sağlık...![]()