Scudo Sports

Sahilde bisikletli kazası ve sözlü atışma (+9yaş içerir)

Bugün Bakırköy Eminönü yaptım en tehlikeli yer z.burnu Geçişi çok kalabalık üstlerine denizden gemi çıksa kaçan olmaz giderken zil çalıyorum Şekil şu ya duymazlığa vuruyor ya alınganlık yapıyor banamı çaldın lan sen onu Tarzı geriye doğru bir bakış biblemeyen tavırlar. Kadıköy Bostancı yapıyorum ara sıra inanılmaz bir kültür farkı bu söylediklerimin hiç biri yok insanlar birbirine saygılı kimse kimsenin yolundan gitmiyor

Scudo
Bisiklet yolunda giden bisikletliye neden bisiklet yolunu kullanıyorsun diyecek potansiyele sahip insanlar var.Şaşırmayın yani

bugün Dalyan'da amcanın teki normal yolda yürürken aniden dönüp bisiklet yolunu dikey geçti. zamanında yavaşlayan bisikletli arkadaşlar "beyefendi" falan dedi ama herif duymadı bile.

İstanbul'da yaşanılmaz diyince karşı çıkan arkadaşlarım falan oluyor.Çanakkale'den selamlar :srnsml:

@chnkrmz aynen yaa bende iş'ten (evet pazar günü de çalışıyorum) dönerken Yenikapı-KocaMustafaPaşa-Zeytinburnu sahilden geliyim dedim bu bisiklet yolundan mangal dumanları top oynayanlar vs.komple bisiklet yolunu kapatmışlar.Bir de yolda yan yana 4-5 kişi yürüyenler oldumu gidecek yer bile kalmıyor.Bir yer açıp da bisikletliler de geçsin rahat yok.Kızın biride telefona bakmaktan bana çarpıyordu Allah dan anladım da frene asılmıştım zil filan hak getire duyan yok.Yayalar bile takmiyor daha bisikletlileri Araçlı olanlar ne yapar kim bilir.Ben bir de tam akşam üstü 16:00-17:00 Saatleri arası gectim acayip kalabalık dı.Senin bu kaza da Koca Mustafa Paşa civarında Samatya'ya varmadan olmuş bisiklet yolu hemen yeşilliklerin yanında orada çünkü

@ByRamichLee yarında başka video montajlama yapıcam. komple sahil boyu video çektim onları kare kare birleştirip atıcam. dediklerin hepsinin fazlasıyla var :D

@chnkrmz biliyorum zaten Zeytinburnun da oturuyorun sürekli o güzergahdan gidiyorum sabahları ve hafta içi Allah'dan hafta sonu gibi kalabalık olmuyor.özellikle bizim zeytinburnu civarı acayip yani.Belediye binasinin orada rampa yapmislar ne guzel tekerlekli sandalyeliler için bebek arabasi olanlara bisikletlilere ama girmek imkansiz indim sirtladim bisikleti oyle merdivenleri çıktım o derece yani

sırtınıza akü takın araba kornasını da bisiklete monte edin, geçerken ağız burun girecek şekilde basın kornaya, ohhh mis :)

Bisiklet yollarini sevimli hale getiren yada normalde yuruyus yolu olan yeri bolerek bisiklet yolu yapan zihniyete kizmak lazim.

İzmirde en islek yerlerden olan pasaport.
Bisiklet yolu massssmavi boyali.
Coluk cocuk hopluyor hemen. Malum hayal dunyalari sinirsiz. Ebeveynde kiyamiyor yavruya, saliyor derin maviye :)

Dün bende Antalya da çarptım birine. Garip bir şekilde aniden yola atlayınca amcamız bastım frenlere bisikletin arkası kalktı bi omuz attım hem o düşmesin hem ben diye dengeyi sağladım. Sonra bakıp burası bisiklet yolumu dedi. Allahtan tam olay yerinde bisiklet yolu Tabelası vardı da konuşmadan gösterdim.

Küçüklüğüm aklıma geldi..

Biri gelirde bisikletine çarparsa..

" vitesine dalarım " diye korkuturduk :D :D :D

Geri