Scudo Sports

Sahilde bisikletli kazası ve sözlü atışma (+9yaş içerir)

Scudo
Ortalık çok fena kan gövdeyi götürüyor :eek: :D :eek:

Sözlü atışma diyince açtım konuyu heyexanla izledim :D

Bisiklet yolu değil panayır alanı mübarek

Bisiklet yolundanmi gidiyosun.pazar yerindenmi belli degil:)

@Ahsen Okyay düşünüyorum bunlar kasıtlı gidiyo herhalde bisiklet yolundan heryerde tabela var yürüme ayrı yolda diye inadına bisiklet yolunda gidiyolar bi tempo tutturamıyon .

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Allahtan ucuz atlatılmış. Yazık kaskları ve koruyucu donanımları yok, yere düşmemişler. @onur arkadaşımız a da katılıyorum, bisiklet yolu değil gezi alanı. İnsanımız o kadar vurdum duymaz ki. Bısiklet yolunda yürümekten hoşlananlar bile var diyebilirim. :)))

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
bugün hususi sahil bisiklet yolundan geçeyim dedim. bisiklet yolun üzerindeki mangalları sayarken 100 den sonrasını sıkılıp bıraktım :D

Küçükyalı dolgu alanında tüm sahil kenarı yayalara ayrılmışken maviye boyanmış bisiklet yolunda paten binenler, koşanlar, salına salına yürüyenler, selfie çekenler ne arasanız vardı hem de bisikletten çok. Allahtan kenarda çim yok da mangalcılar gelmiyor.

+9 dan anlamalıydım.. bende ciddi bir olay var diye açtıydım neyse :D keşke bizde yetişkinler olarak kazalardan böyle basitce sıyrılabilsek :D

Birim alana en çok kaç kişi sığar teorik çalışmasının pratik uygulamasına İstanbul deniyor. Nefes almak imkansızken bisilete binebilmek mucize.

@chnkrmz

İstanbul bisiklet sürülecek en tehlikeli yerden biride sahil şeritlerindeki bisiklet yollarıdır.

Bisikletforum gelecek nesli çok atarlı çok :hhhhhh:

@chnkrmz

Çok kötü olmuş. Bende çok üzüldüm kaza yerinde ilk yardım için gelen kimse de olmamış.

@mtb_rider biliyorum. kamera ile deneme çekimi alayım istedim orada
@SerkanH aynen abi. çocuklara ambulans çağıracaktım da ayaklandılar hemen :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Yanlız o yol çok dar..

bence iyi günleri zeytinburnu sahilinin , normalde daha kalabalık en tehlikelileri zaten ufak çocuklar bir anda çıkıyorlar ben bu yuzden sabah suruyorum kimse yok kediler var :D

Geri