safex
baspedala
- Tepki
- 716
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Bekleme bileMerhabalar, bisiklete yeni başlayan biri için önerirmisiniz bunu ? Temiz duruyor sizce alinirmi?
1261501408
Bu en az 1.90'lıklar için.Merhabalar, bisiklete yeni başlayan biri için önerirmisiniz bunu ? Temiz duruyor sizce alinirmi?
1261501408
183 uygun olacaktır. Bende 183üm ve L kadro kullanıyorum Giantta.Hadi ya 183 kurtarmaz o halde.
borusunu pıstırırsınız acık olur o vakitHadi ya 183 kurtarmaz o halde.
Seleyi indirirse bu sefer gidon yukarıda kalır, aero pozisyon sağlayamaz. Ayrıca, uzanma mesafesi de fazla kalır.borusunu pıstırırsınız acık olur o vakit
Yarışacaksa kendine özel kadro yaptırsa iyi olur. Ama uygun fiyatlı bir bisiklete uyum sağlamaksa amaç hava direnci olur o kadar.Seleyi indirirse bu sefer gidon yukarıda kalır, aero pozisyon sağlayamaz. Ayrıca, uzanma mesafesi de fazla kalır.
Hocam bisikletin ne kadar kullanıldığını sorun.(link)
İyi akşamlar dilerim. Bu ilan hakkında görüş almak istiyorum fiyat performans olarak alınabilir bir fiyatta mıdır?
Bir sorunu yoksa fiyatı iyi karbon bir bisiklete göre. Fiyatının bu kadar iyi olması demek bir yerlerinde sorun olma ihtimali arttırıyor demek(link)
İyi akşamlar dilerim. Bu ilan hakkında görüş almak istiyorum fiyat performans olarak alınabilir bir fiyatta mıdır?
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah yaşamazsınız bir daha.kimse yaşamaz kaza bela. O ilanı da hatırlıyor gibiyim siz söyleyince gözümde canlandı tekrar bir bakayım. TeşekkürlerHocam bisikletin ne kadar kullanıldığını sorun.
Ben bakarken aynı bisikletten İzmir'de bı tane dayidan bulmuştum. Bebesi olmus ve sağlık sorunları varmış. Hep evde trainerde kullanmış. Onu bulabilirsen ona bı bak o çok temizdi. Ben almaya niyetlenmiştim olmadı. Aero karbon gidonu da ekstra veriyor yanında. Orijinali de veriyor. Bu kadar detay konuşmuştuk kendi bisikletimi satamadan kaza yaptım böyle kimseye satmam içime sinmez iptal oldu maalesef
Valla hocam ne yalan söyleyeyim fiyat bana da uygun geldi.Karbon bisiklet hiç deneyimim yok ilk defa yol bisikleti alacağım o yüzden fikir almak istedim. ikinci elde bir kere kötü bir tecrübem var yine aynı şeyi yaşamak istememBir sorunu yoksa fiyatı iyi karbon bir bisiklete göre. Fiyatının bu kadar iyi olması demek bir yerlerinde sorun olma ihtimali arttırıyor demekİyi inceleyin almadan önce.
Ben ilanı buldum bulamazsanız özelden mesaj atın. Favorilerime eklemişim. Dayiyla baya konuşmuştum samimi adam sevmiştimÇok geçmiş olsun hocam. İnşallah yaşamazsınız bir daha.kimse yaşamaz kaza bela. O ilanı da hatırlıyor gibiyim siz söyleyince gözümde canlandı tekrar bir bakayım. Teşekkürler
Valla hocam ne yalan söyleyeyim fiyat bana da uygun geldi.Karbon bisiklet hiç deneyimim yok ilk defa yol bisikleti alacağım o yüzden fikir almak istedim. ikinci elde bir kere kötü bir tecrübem var yine aynı şeyi yaşamak istemem
🙂
Hocam fiyatı 105 set aluminyum bisikletlerden daha uygun karbon olmasına rağmen. 2023 model yazmış. Yani çok eski değil ama dediğim gibi fiyat tedirgin etmiyor değil. Aynı fiyata karbon varken aluminyum da alınmaz yani. Gidip görme şansın varsa beraber bi bisikletçiye gidin ona sorun ne kadar masrafı çıkar diye. Büyük bi sorunu varsa söyler zaten bisikletçi. Expertiz niyetine 100-200 bişey sıkarsın bisikletçiyeValla hocam ne yalan söyleyeyim fiyat bana da uygun geldi.Karbon bisiklet hiç deneyimim yok ilk defa yol bisikleti alacağım o yüzden fikir almak istedim. ikinci elde bir kere kötü bir tecrübem var yine aynı şeyi yaşamak istemem
Sağolasın hocam yarın gidip bakacağım. Konuştuk arkadaşla sorun yok diyor ama bakacağım artık. Teşekkür ederim 🙏Hocam fiyatı 105 set aluminyum bisikletlerden daha uygun karbon olmasına rağmen. 2023 model yazmış. Yani çok eski değil ama dediğim gibi fiyat tedirgin etmiyor değil. Aynı fiyata karbon varken aluminyum da alınmaz yani. Gidip görme şansın varsa beraber bi bisikletçiye gidin ona sorun ne kadar masrafı çıkar diye. Büyük bi sorunu varsa söyler zaten bisikletçi. Expertiz niyetine 100-200 bişey sıkarsın bisikletçiyeİkinci el bisiklette her zaman masraf olur en az 5 bin lastiklere, bakıma, zincire, tellere falan gider. Önemli olan kadrosunda ve maşasında kırık yada çatlak olmasın. Dİğer tüm parçalar değişir ama kadro en maliyetlisi ve zahmetlisi. Karbon kadroda tamir de pek mümkün değil. Tabii en önemlisi kaza riski. O yüzden iyi inceleyin bisikleti.