Scudo Sports

Sahibinden

Harbi güldüm :) Lastikler kaliteli kenda! :) :)
Ssun led 30 TL filandı ben aldığımda.

Ultegra diyor ama ben tiagra görüyorum :)
insanları saf yerine koyuyorlar.

@Berke Kazankaya

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Sadece jantlar 4000 liraymış yalana bak. :D

(link)

@Ali Uzel
Soru işareti yok. İroni :)

pazarlık payıyla da 500 tl olan küsüratı indirir heralde :D
acaba 165 tl mi demek istemişti :D :D

@Berke Kazankaya

Manevi değeri pahabiçilemezmiş aslında ama acilen bi spor araba alması lazımmış okula servisle gitmekten bıkmış onun için satmak zorunda kalmış :D :D

Düzeltilmiş ilan :D

böyle olunca da bişeyde diyemiyosun :D

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/09/Untitled-1.jpg

ayrıca fiyatı düzeltmiş

@chn krmz

:D :D :D Arabadan bahsettiğini çözememiş abi.

@Berke Kazankaya

bencede :D

inanmayacaksınız ama bu ilan hala duruyor :D

(link)

@chn krmz

"bu İlani verİrken bİle bu efsanevİ bİsİkletİn elİmden Çikacak olmasindan dolayi hÜzÜnlenİyorum." :)

Merhaba arkadaşlar,

Sahibinden'de beğendiğimiz bir bisiklet var babama almak istiyoruz. Satıcı kargo ile gönderirim ama görürseniz tabi daha iyi olur demiş. Biz de görüp bi sürmeden almak istemiyoruz. Boyu falan aslında uygun bisikletin. Fotoğrafları da gayet açık gözüküyor ama insan yine de bi emin olmak istiyor.

Benim sorum Konya'da olup da yarım saat vaktini ayırabilecek birisi var mı bisikleti bi görüp bi tur atabilecek, viteslerini dinamosunu frenini vs bi test edebilecek arkadaş çıksa çok sevinirim. Yarın yolu düşüp de Bursa'ya gelirse başımızın üstünde yeri var :) Kimse çıkmazsa da yine başımızın üstünde yeri var tüm bisikletçilerin :)

Selamlar.

Satan kişinin mağazası mı var yoksa binici mi? Dinamolu falan olduğuna göre sanırım gazelle tarzı bir şehir bisikleti alacaksınız.

@Hamza Hakkı

Binici diye biliyorum. Aynen hocam Gazelle şehir bisikleti baktığımız.

@perizag

İlan linkini özelden gönderebilir misiniz? Bana yakın bir mesafede ve sahibi de uygun görürse ben hafta içi sizin arkadaşınız gibi gidip bisiklete bakabilirim. Bu tarz bisiklet kullanmadım ama bisikletten anlarım yani herhangi bir sorununun olup olmadığını anlarım sanırım.

(link)
bi girip bakayım dedım oda ne..eski ilanlar yok:)

taşlayacaklar seni kaç :D

Geri