Scudo Sports

Sahibinden.com'un Zabıtasıyım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
çok güzel bir iş yapıyorsunuz... herkes malesef uyanık olmuyor, garibanları bazı çok uyanıklar kazıklıyor.

bu arada verdiğiniz linkteki bisiklet hiç de öyle ihtiyaç fazlasından satılacak bir bisiklet gibi durmuyor. ihtiyaç fazlası dediğin, adam genelde emeklidir, bir hevesle alır hoşuna gitmez ya da binmiyordur, 1 bisiklet bile fazla gelmiştir ona, bir an önce elimden çıkarayım diye düşünür... ama buradaki satıcının fotoğraflarında çok fazla bisiklet görünüyor. acaba çalıntı olabilir mi?
öyle amatör bir kullanıcı gibi durmuyor. basbaya bu işin ticaretini yapan bir görüntüsü var.

Scudo
@kivilcimb işte ben de ondan bahsediyorum. sıradan-saf bir kullanıcı olsa aldığı fiyatın 150-200 aşağısını yazar... ama çalıntı ise adam tutturabildiğine...bakarsın 1 hafta sonra 300'e indirmiş. . .bulursa bir gariban satar.

@kivilcimb otomobil almayı düşünüyorum. Otomatik vites az yakan, temiz bir oto olmalı. Kazası falan olmamalı. (Otomobillerden hiç anlamam) Rakam ortalama 25 bin ile 28bin civarında olmalı. Sana zahmet.. :D :D :D :koptum:

@sebahattin atalay

Yurtiçinde bir ürün alacaksam en uygun fiyatı bulmak için bilio, akakçe ve cimri'den fiyatlara bakıyorum ve yüksek puan almış en düşük fiyatlı siteyi tercih ediyorum. Ama bu nadirdir çünkü yurtiçinden fazla alışveriş yapmıyorum. Yurtdışı alışverişlerde skala çok geniş, genelde ebay bütün işimi görse de bir gözüm de amazon ve ali'de oluyor, jant kaset vs tarzı daha hassas bisiklet ekipmanı içinse ilk adres merlin ve evans, tabi crc bike24 bikecomponents.de gibi sitelere de göz atıyorum. Arada voucher code bulup değerlendirebileceğim alışverişler var mı diye de bakınıyorum google üstünden. İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

Git sahibindene soyle beni isi alin sizin sitenizde olan bilmediklerinizi biliyorum

sahibinden de bundan 2 3 ay önce cateye bisiklet ön farı siaprişi vermiştim 2 hafta cevap bile gelmedi sonra papaz olduk bence en iyisi gittigidiyor

Özelikle ayakabi olayına bakin,kokuşmuş artik ayakabi denecek hali yok istenilen fiyatlar insanı çileden cikariyor,beş sene öncesinin modeli dökülmüş kokuşmuş adamlar 250-400 tl fiyat biçiyorlar,sorunca markası var diyorlar,nasil zor tutuyorum kendimi sovmemek icin,elin sitelerine bakıyorum vay anasına diyorum,kısaca kafa takmayin yoksa stres sinir küpü olursunuz.

@gmfaruk

tabi bütün gayemde buydu zaten sahibindende bir iş sahibi olabilmek...
nasıl aklıma gelmedi benim tüh tüh..

Yurtdışı sitelerden 2.el ürün alabileceğimiz siteler var mı

@kivilcimb
Te ALLAHIM
Iki gulucuk koymadik diye mdsaji niye bu kadar ciddie aldiysaniz
Neyse hayirlii geceler

@okkesmutlu
Aradım bir ebay çıkıyor onu da biliyoruz :)

ÇOOOOOOOOOOOOOOK uzun bir yazı yazardım ama kısa yazmak istiyorum..

Yaptığınızı doğru bulmuyorum..

Bence bir insanın başkalarının hatalarını eksiklerini aramak bulmak yerine ayıracağı zaman diliminde, kendi hatalarını ve eksiklerini bulmaya çabalaması herkes için daha doğru olur..

Dedemin bir sözü ile sonlandırmak gerekirse;

Evlat hırsızında evde çoluğu çocuğu var, Allah'ın onada rızık göndermesi lazım.. Çalınan paran için üzülme..

@kivilcimb şu bir değil iki değil üç değil beş değil on değil... bal olayı var ya insanlar alıyor demek ki!!! :confused: o yüzden senin takip olayın seni yorar akıntıya kürek çekmesen bence :acpsnr::D

@kivilcimb facebooktaki 2.el sayfayada bi el at istersen çinden alınan ucuz formaları 150 TL den kakalamaya çalışan insanlar görüyorum :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri