Scudo Sports

Sahibinden.com'daki 170.000 TL'lik bisiklet

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.148
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
(link)

Ilk bakışta bir an afallamış olsam da arkadaş hala milyondan TL'ye geçememiş. Ya da geçmiş de bisiklet mi çok üst düzey? Bilemedim bak şimdi :)

Scudo
Aradım Görüştüm Beyfendi ile Jantlar Platinyum, Kadro ise Trityumdan imal Edilmiş. Fiyat Oldukça Makul Yatırım Amacıyla Alınabilir.

Şaka Şaka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Kimisi ilanlar en üste çıksın, sıradan bakarken göz "farklı" bişey görüp duraklasın diye böyle salak salak yöntemler izliyorlar.

Mesela araba ilanı bakıyorsunuz, 0-50.000km arası diye sıralatıyorsunuz. Bazı tiplemeler "100, 200, 120, 90" diye yazıyor. Tabi bunlar hemen şap diye en üstte. Giriyorsunuz, 90.000, 120.000, 200.000km...

İlla bulunduğumuz ortamın, elimizdekinin mokunu çıkaracağız.

Bugun bir araba vardi 1650 tl yazmıs :D
mesaj attım ofis arkadaslarım la konustuk 1500 tl para topladık olurmu dıye cevap verdi 16 500 den asa olmaz :D
bende cevap yazdım ilani yanlıs fıyatlandırmıssın o yuzen dıkkatını ceksın dıye boyle bır mesaj attım dıye zaten sahıbındene sıkayet etmıstım duzelttıler sonradan fıyatı :)

Bu arada ofıstekılere gosterdım bısıkletı hemen markası ne markası ne dıye sordular demek 170 m bısıklet olsa yadırgamıycaz :D

Kaldırdılar İlanı :D :D :D

Millet uçmuş bonzai mi içiyorlar ne içiyorlar ilan açmadan önce anlayamadım ki

• Beğen
Tepkiler: Cihan M.
(link)
şuna nedersin :)
donanımı düşük geldi bana ultegra olabilirdi bu fiyata

sahibinden com sitesinin ne kadar kurumsal bir firma olduğunu anlıyoruz bu ilanlardan sonra, tüm ilanlar bir onay sürecinden geçiyor ama mantıksız bir onay süreci işliyor sanırım.

aslında sahibinden kom kendi içinde farklı br kültür barındırıyor .Oradaki farklı insanları ve ilanlarını okumayı çok seviyorum ben. Beynimi durduracak şiddette espiri anlayışı olanlar var , çok dramatik hikayesinide samimice satış ilanına yazan var. Bence keyfini çıkarın o kadar detaycılık iyi değil

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@Anonim eveli gün bi bisiklet ilanı gördüm adam gözümden yaş getirdi sağolsun inanılmaz komik ve eğlenceli bir ilan yazmış :D başlığı "kızların yoğun ilgisinden sıkılacaksın!!!Sarı bıyığımı satıyorum" :D :D sonra tekrar aradım bulamadım ilanı :(

@marikaldato Abi be içiyolarsa bende istiyorum aynısından :D

@Anonim
yok abi bulaşma öyle şeylere :D ben yıllar eveli b.i.m den bayat danotte meyveli yoğurt almıştım hala kafası geçmedi üstümden :D :D :D

@Anonim
le kolayı almıştık bi kere akyazıdaki ihlas tatil köyünde sorma tadı sanki geyik sidiğine kesme şeker katılmış gibi bişeydi hayattan soğudum

Geri