Scudo Sports

Sahibinden.com favorilere ekleme

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
sahibinden com da bir ilanım var favorilere ekliyolar iletişime geçmiyolar fiyatı düşürmemi mi bekliyolar taktik midir bu

Scudo
@m.klcts aynen öyle, beğendiğin ürünleri favoriye atarsın, fiyat istediğin seviyeye gelince ilan sahibi ile ietişime geçersin.
Yeni bisiklet almama ramen favorilerimde hep bikaç bisiklet var, insan kendini tutamıyor:)
Şuan benim de ilanım var, 4 tane favoriye ekleyen var, fiyat düştükçe damlıyorlar:)

@Kazuya 15 favori var 3-4 tanesi iletişime geçiyo sonra cevap atmıyolar

Çok ihtiyacınız yoksa beklemekte fayda var, ama ihtiyacınız varsa mecburen düşüceksiniz:(

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Kazuya düşürdüm fiyatı bekliyorum onlara mesaj gidiyomu fiyat düştü diye

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@m.klcts evet, favori ilanınızın fiyatı düştü diye anında bildirim gidiyor.

Bu fetiş bence.. Benim de irili ufaklı pek çok ilanım var.. mesela; 10 ilanın ortalama 7 şer favorisi var ve 10 ilan için toplam 70 favori oluyor.. Ve 1 kişi almak için aramıyor , sormuyor.. Ben de inadına kuruş kuruş indirim yapıyorum ya da ilanı silip tekrar yeni ilan açıyorum..

Bu fetiş bence.. Benim de irili ufaklı pek çok ilanım var.. mesela; 10 ilanın ortalama 7 şer favorisi var ve 10 ilan için toplam 70 favori oluyor.. Ve 1 kişi almak için aramıyor , sormuyor.. Ben de inadına kuruş kuruş indirim yapıyorum ya da ilanı silip tekrar yeni ilan açıyorum..
Fırsatçılar... Fiyat düşerse alacak olanlar

Bende favoriye at bekle yapan kullanıcılardanım zaman zaman. İstediğim ürün, istediğim fiyata inecek mi diye test ettiğim oluyor. Ölücü değilim, ama bazen benim ona ödeyeceğim fiyat , satıcının istediği olamıyor. Darlama huyum yok , ilk ilan açılışındaki satıcı nazlanmasının geçmesini bekleyip teklifimi yapıp soteye yatıyorum. İstediğim banda yaklaşır ise bende teklifimi güncelleyerek orta yolu bulmaya çalışıyorum, daha da olmazsa, salıyorum peşini.

Geri