samurusov
Daimi Üye
- Tepki
- 457
- İsim
- Samuel
- Bisiklet
- b'Twin
Polis çıkacak mı acaba tedirginliği de olmasa iyi olurGece mis. Dun gece 11 gibi cikip 90 km yaptim. Hava guzel, trafik yok insan daha ne ister😇
Hocam Antalya’da olmak ayrı güzel, İstanbul’a bahar henüz gelmedi 😊Gece mis. Dun gece 11 gibi cikip 90 km yaptim. Hava guzel, trafik yok insan daha ne ister😇
Ben onu unutmuşum yaw😋. Ama buranin yazi gelince de sabah 5te çıkıyoruz ancak😆Hocam Antalya’da olmak ayrı güzel, İstanbul’a bahar henüz gelmedi 😊
Ben 35 40k larda bile hayata küsüyorumÜç yıl sonra ben bir itirafta bulunayım o zaman.
20, 30, belki 50 km neysede 100 km denemeyin. Susuzluk kötü oluyor.
Aslında yüz dönmeyecektim. Söylemekten nefret ederim ama niyetliydim. 15 km, 20 km, 37 km, 43 km derken bir baktım 60 km olmuş. E kaldı 40 km, "hadi Cemal sür" dedim.Ben 35 40k larda bile hayata küsüyorumama hastalık işte kaşıntı tuttumu illa çıkacam.Tercih etmeliyim ya bir ay sürmiyeceğim yada dırdırlanmayı bırakıp turlayacağım.
Zorlamanın bir anlamı yok,herşeyin dengede olanı güzeldir,vücut susuz aç düşünsenize meydana gelen deformasyonu,Allah'tan kendini tamir etme özelliği varAslında yüz dönmeyecektim. Söylemekten nefret ederim ama niyetliydim. 15 km, 20 km, 37 km, 43 km derken bir baktım 60 km olmuş. E kaldı 40 km, "hadi Cemal sür" dedim.
Sürerken bir sıkıntı yoktu ama bir halsizlik ve baş ağrısı var şu an. Sabaha geçer yahu, ben kolayından ölmem.😅
Üç yıl sonra ben bir itirafta bulunayım o zaman.
20, 30, belki 50 km neysede 100 km denemeyin. Susuzluk kötü oluyor.
Tanrı'ya şükür öyle bir hata yapmadım ama zor. Yazdığım gibi, baktım çevirdikçe gidiyor, karnım falan guruldamıyor, havada serin olduğundan çok susatmıyor, "sür be Cemal" dedim.Dün stravada 100k'yı layklarken Cemalım bugün orucu yemiş herhal diye istemsizce estiydi. Oruçluyken nasıl yapıyonuz arkadaş insaf..