Scudo Sports

Sağlık Bakanının bisikletlilerden talebi

neden herkes birden beni günah keçisi yaptı ve hedef tahtası olarak canı sıkılan bana tersleyici yorum atmış sadece Camkomlu abimiz(saygıdan)siyasetle ilgili mesaj atmış ve bu konunun uzamasını istemediğim için cevap yazdım ve bu gibi sözler verilip tutulmamasından memnun olmayan gider sağlık bakanlığına dilekçesini verir bu gibi platformlarda bu tür konuların açılmasını sadece ben değilim diye sanıyorum kimse beni polemik çıkarmaya çalışıyorum sanmasın :D hayırlı geceler

Scudo
@firestone böyle bir aptalca düşünceyi ilk defa sizden duydum benim büyük harf kullanmamın sebebi caps lock'un açık kalmasıdır aksi bi sebebi yoktur ayrıca benim herkese saygım sonsuzdur bu forumda.Camkumlu abimiz bana dm atmış' siyaset kötü bir şey değildir'diye gayet üsluplu ve saygılı bir dille ancak sizin bana atmış olduğunuz mesajın dili ve üslubu sizin uyarınıza göre (hani bu şekilde hitap edemezsin diye)bu şekilde olmamalı deyil mi bare uyarıyosunuz bana da bu şekilde hitap edemezsin! ayrıca benim yaşım size göre küçük olabilir akıl yaşta değil baştadır demiş büyüklerimiz:D

@Carcass06 siz bu şekilde düşünebilirsiniz saygı duyarım tabiki de :D sizi aşalıyacak değilim haşa bana düşmez

@@AKTÜRK ALİ@ İlk benden duymuş olman böyle bir kural olmadığı anlamına gelmez, bilmediğin anlamına gelir. Demek ki şimdiye kadar üye olduğun forumlarda üyelik sözleşmesini, genel kuralları okumamışsın ki pek okuyan da yok, o yüzden bilmiyosun. İşine gelmeyen şeye aptalca demeden önce bi araştır ki sonra mahcup durumlara düşme hayatının diğer alanlarında da. Akıl yaşta değil baştadır diyosun ama ben sana akılsız demedim, bilmiyosun dedim. Öğrenmenin yaşı yoktur demişler bunu da bilmiyosan bi kenara yaz.

Gelelim büyük harf kullanımı konusuna, bu kural bu forumda da geçerli, araştırma zahmetine girme diye al sana link, tabloyu incele.

Site Kuralları | BisikletForum - Türkiye'nin en büyük bisiklet forumu

Bu yeterli olmazsa başka forumların kurallarını da bi incele.

Ayrıca kimsenin niyeti kimseyi günah keçisi yapmak değil, kal sağlıcakla.

@firestone PEKİ UZATMANIN ANLAMI YOK TAMAM HAKSIZIM MUTLU OLDUYSANIZ KONUYU KAPATALIM

@firestone ha pardon büyük harfle yazmışım :D

bısıkletı trafıkten dıslamanın cok dogru oldugunu dusunmuyorum. bısıklet yolları evet onemlı hatta cok onemlı. yalnız atlanmaması gereken bır sey var bısıklet; araba, motor vs gıbı bır arac ve sag serıdı sorgusuz sualsız kullanma hakkına sahıp( bısıklet yolu yoksa dıye gecıyor). ınsanlarımıza bunun bır arac oldugunu anlatmamız ve bısıkletlılere saygı gosterılmesı gerektıgını ogretmemız gerekıyor. bısıklet yollarının performans suruculerıne cevap verdıgını dusunmuyorum. dogrusunun hem bısıklet yollarının yapılması hemde sag serıt kullanım hakkının ön şart belirtilmeden verılmesı gerektıgını dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@dnz haklısın hocam ama gel de bizim millete anlatın deveye hendek atlatmak inanın ki daha kolaydır hele hel o tofaşkçılar :D neyse ...

Birlik olup bir şeyleri değiştirmek istiyorsun konuyu biri oraya çekiyor biri buraya çekiyor. Konu konu rotadan sapıp başka yerlere doğru gidiyor. Genelde bireysel atışmalarda son buluyor. Bisiklet dostlarıyla bisiklet sitesinde birlik olup bisiklet uğruna bir şeyler yapılsa yapılmaya çalışılsa. Yani en azından deniyorum. Bir bakıyorum konu siyasete bir bakıyorum bireysel atışmalarda. Sonuç konu çöp :)

@bisikletebin haklısınız bu tür şeyleri uzatmamak lazım suç bende kabulleniyorum

@@AKTÜRK ALİ@

Estağfrullah. Suçlu aramıyoruz. Bisikleti kullanarak dünyayı nasıl daha çok güzelleştirebiliriz tabiata katkı sağlayabiliriz ülkemize katkı sağlayabiliriz. Uğraşımız bunun için.

Geri