Scudo Sports

Sağlam Pedal Karagöl'de (İzmir -12-08-07)

@Hasan Hakan Koç

Abim benim.Sucuğun kokusu taaa buralara kadar geldi walla.Hayırlısı ile bir geleyim acısını çıkartacağız.Lakin burada baya işim var gibi gözüküyor.Hepinizi çok özledim.Ayağınızdan SPD'ler eksik olmasın

Saygılarımla
Murat ALTINCAN
Novosibirsk / RUSYA

• Beğen
Tepkiler: sniper
Scudo
"Biz tek kişi gibi bir ekibiz ve Sağlam Pedal Ebinde olmaktan çok mutluyuz"

bizde sizi böyle görmekten mutluyuz.... herşeye rahmen geziniz güzel olmuş... ekipteki herkezi kutluyorum...

not: birde şu bisiklet üzerinde kahvaltıyı becerebilseniz süper olacaktı...:):):):)

Merhabalar.Her şeye rağmen turunuz bence SÜPER olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Son olarak;ne zaman ki BEN yerine BİZ diyebildik o zaman başarılı ve mutlu bir toplum olabileceğiz diye düşünüyorum.Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
sağlam pedal ekibi cok güzel bir tur olmuş cokta eğlenmişsinizfotolardan belli devamlrı dileği ile hopşcakalın

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
topitop yerken ki fotolar ödüllü parkurda dereceye girecek kıvamda olmuş neredeyse ,tebrikler
sizinle olamayanlar aslında çok şey kaybetmiş ....bunun eksikliğini hayatın içinde birgün yaşayacaklardır.
Dostluklarınız imrenecek düzeyde....bu sizin elinizde bulunabilecek en güzel hazinelerden biri....
ve gezi için herkesi tebrik ederim yola birlikte devam edebilmek bir erdemdir.

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Halen daha sizler ile yüzyüze tanışamamış olmaktan gerçekten üzüntü duyuyorum ;uzun zamandır poliklinik açmak ile uğraştığımdan forumu bile takip edemedim düzenli olarak.En kısa zamanda sizlerle beraber görmediğim yerleri keşfetmek üzere kendinize iyi bakın ayağınıza sağlık.

@Hasan Hakan Koç

Sağol Hasan Abi bundan sonra kendi işyerimde daha düzenli bir hayatım olacak gibi görünüyor.Pazar günü yapılan turlara katılırım artık.

Hakan abi, birşeyi açıklığa kavuşturalım. şimdi ben hep Hakan abi diyorum. Bazıları Hasan abi diyor. senin tercihin nedir? :D mesela ben Mehmet'i kullanmıyorum, beni herkes Şener diye biliyor. şimdi bana biri geliyor, Hasan abi yi tanıyormusun diyor :D kim? diyorum.. bir karışıklık var yani.. sen birini seçte hep onu kullanalaım :D
Birde Sundu'dan Hüsnü'nün çok selamı var.

Sağlam Pedal Ekibi,bu fotoları geç farkettiğim için utanıyorum....:D
Şaka bir yana harika bir gezi olmuş...İnsan içini çekiyor "Keşke böyle bir ekipte olsam" diye...
Şunu söyleyebilirim;bence şanslı insanlarsınız...:)
Teşekkürler paylaşım için...

• Beğen
Tepkiler: Özgür! ve rochas
@ismailofli
Biz de gerçekten senin gibi pedalı ekipte körmek isteriz İsmailcim .inşallah kısmet diyelim

@rochas

Bilineni Hakan ama bana Hasan da dense başımı döner efendim derim çift kişiklimiyim neyim ben de şaşırdım :D :D
Hüsnüye Sunduya bir daha selam

Biz evleneduralim, nikah kiyalim o saatlerde, millet Karagol'e gitsin, ne ala :)

Kismetse bir dahaki sefere aranizda olurum insallah.

Semih bu arada sana da hayirli olsun diyeyim. Insallah hersey yolunda gider.

Bu arada Izmir tayfasindan Specialized Sirrus'a binmis var midur ey ahali? (Ne alaka dimi bu soru? :) Onumuzdeki iki ay icinde bir velespit alacak gibiyiz de esime)

Askerde isimler okunurken öğrendiği için ismleri beni çoğu kişi Mehmet diye biliyordu. Millet sesleniyor Mehmet diye hiç oralı olmuyorum :D yanıma geliyolar, abi bi saattir bağırıyoruz niye duymuyorsun diye :) alışamadım ben bunca yıl valla güzel yetenek Hakan abi :)

Geri