Scudo Sports

Şafaktan Gün Batımına

Rahman abi süper gezi doğa harika,bu yaz yapmak istediklerim arasında ilk sıraya yerleşti bile :)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
Rahman ArkadaŞim SÜper Bİr Gezİ OlmuŞ,ayaklarina SaĞlik.ruhun Her Daİm GenÇ Olur İnŞallah.

yaptıgınız gezi tek başınıza olmasına ragmen çok uzun ve yorucu olmuş olacagını düşünüyorum... Tebrikler

çok güzel bir tur olmuş ve harika fotolar çekmişsiniz ayaklarınıza sağlık...

Rahman süper ötesi bir gezi olmuş.Evrim senden çok bahseti.:) Bu gezi yapılalı çok uzun zaman olmuş ve sednde uzun zamandır yoksun.:(

Bu güzel gezileri şimdi on-line olan arkaşlarda görsün ve nezih geziden göz ve ruh olarak faydalansınlar..Çok güzel resimler ve anlatım.eline emeğine sağlık.
Umarım en kısa sürede bu güzel gezileri bizlere tekrar yayınlarsın.
Slm lar..İyi Forumlar..

• Beğen
Tepkiler: halid acar
Merhaba,

Tur parkurunuz ve fotoğraflarınız çok güzel. Bazen böyle yalnız turlar çok daha iyi hissettiriyor insana kendisini.

Paylaşımınız için teşekür azminiz için tebrik ederim.

Kazasız turlar dilerim.

five

güzel gezi olmuş.doğayla bütünleşmişsin.bu arada bisikletini çok beğendim.çok kibar duruyo.ön amortisörün falan.baya bi hafifletme çabası görülüyo.iyi günlerde kullan.

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
kareler de cabası....
ayaklarına sağlık.....................

keyifli bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimler çok güzel.ayaklarınıza sağlık...

helal olsun süper bir gezi olmuş resimler her şeyi anlatıyor zaten :eek:)

Rahman Kardeşim, harikasın... Bittim gezine bilesin... Manzaralar harika, meyve suyu isteyen çocuk, o bir güzellik zaten. Emeğine sağlık, yolun ve bahtın açık olsun. :in:

Unutmadan, bisikleti mi değiştirdin sen?

tebrikler çok güzel olmuş ayaklarına sağlık

Efsane Rahman abiden efsane turlar.

Geri