Scudo Sports

sadece zincir bakimi

Arkadaşlar bugün zincirimi güzelce temizledim..
Zincir nasıl temizleyeceğim konusunda "no name" arkadaşımızdan yardım aldım.
Nasıl temizledim; Gördüğünüz gibi çok kirli..

Toz-toprak yapışmış. Eurodiesel Mazot'u aldım bez parçasına döktüm. Ve Eurodiesel mazot ile yıkanmış bez yardımıyla zinciri bir güzel sildim. (Yalnız tüy bırakan cinsten bez olmasın) Ne var ne yok hepsini sildi attı. Tertemiz oldu zincir. Bu temizlemeden sonra yağ bile gerekmiyor. Çünkü Eurodiesel içinde gerekli miktarda yağ içeriyor.
Bakın tertemiz oldular...

Yardımlarından dolayı Mesut Kardeşim'e(no name) teşekkürlerimi sunuyorum. ;)

Sevgiler...

Scudo
serkan kardesim eline saglik gicir olmus :D

benimkiler de buradan feyz alip uzerine de kendimden birseyler ekledigim yontemlerle fena olmadi hani :) kullanilmis eski bir dis fircasi bezin giremedigi yerlerde acayip yardimci oluyor tavsiye ederim :D

benim zincir lesti.. simdi temize yakin (cok gicir olmasa da) ama yakin zamanda bir posta daha elden geciricem :)

Bu arada zincirim shimano mimano diilmis. Oyle noname birsey.. Gittigi yere kadar kullanip, degistirme vakti geldiginde size tekrardan basvurucam!

Serkan,

ilk fotoğraftaki zincir kirli ise benimkini görseydin. Bende de kron xc 3000 var. Ve yağmur çamur 650 km yol yaptım ve hiç temizlemedim. Fakat arada bir yağlamıştım. Bayramda temizledim ve farkı anladım. Temizlik çok önemliymiş. Zincir simsiyahtı ve hiçbir yerindeki yazılar okunmuyordu.

Şimdi senin ikinci fotodaki gibi tertemiz oldu ben de mazotla temizledim. Benzin zarar verebilir diyorlar.

Kolay gelsin.

evet temizledikten sonra aletın gıdısı degısır vıtesler daha rahat gecer ses tınısı bile daha incelir

Geri