Scudo Sports

sadece street ve flatland...

isfendiyar

Aktif Üye
Tepki
33
sadece street ve flatland için gt mi daha uygun uygunsa gangi modeli , yoksa miracco mı ????

Scudo
valla ben bi mirraco kullanıcısı olarak street ve flantland çin mirraco yu tavsiye ederim mirraconun acıları cok guzel ama gt kullanıcıları neder bilemiyorum ama ben mirraco yu tavsiye ederim...

Bence GT zone hem flatland için hemde street için ideal ve fiyat olarak miraccoya göre daha uygun ama seçim senin ikiside iyi bmx.(HKK bmx team).

mirraco strret için cok ii flat için hiç ii deil ben de mirra kullanıyoruum bmx hasan avrupa team

peki bunun için mirraco dan hangısı uygun park mı option mu ??? veya başka bşimi ???

merhaba arkadaşlar bana da bmx konusun da biraz yardımcı olursanız çok teşekkür ederim kaç aydır araştırıyorum ama bmx hangisi street için hangisi flantland için bilmiyorum bu konuda yardimci olursanız çok tesekkür ederim aşağda bmx lerin marka ve modelleri yazıyor :in:

salcano no evil
salcano evil b 2007 model
salcano jump race
gt zone 2007 model
geotech rumble

bilgi için saol ama ben çoğunlukla flantlant üzerine younlaşıcam o yazan bmxlerden hangisi flantlant en uygun olanı hangisi

bilgi için saol ama ben çoğunlukla flantland üzerine younlaşıcam flantlant konusunda yazan bisikletlerden hangisi en iyi

Geri