Scudo Sports

Sadece herkese günaydın

Herkese günaydın,mutlu ve güzel bi' gün dileğiyle..iyi foumlar

Scudo
yüzünüze vuran güneşin ilk ışıltılarıyla gözünüzü aralamaya çalıştıkça bi şeyin eksikliğini duyarsınız.. bi sesin.... işte o ses günaydın der gözleriniz birden açılıverir yüzünüzde tebessüm belirir... sizin yalnız olmadığını hatırlatır.... hepinizi güzel bi güne uyandıracak bi sesin olması temenlimle.... günaydın...

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Saolasın ,
Hele insan rüyasında sevdiği biri ile uyanınca daha bi neşeli oluyo o gün.
Ne mutlu rüyasında sevdiği insanları görenler :D :D :D

bi hüzün çöktü bu gece bana.... uzattığımda ellerimi karanlığa.. bi sıcaklık tutuverdi... annem benim... sende olmasan yanımda... okşamasan saçlarımı öpmesen yanaklarımdan... fısıldamasan sevdiğini kulaklarıma... belkide sabah hiç olmucak gibi geliyor bana... benden sonra yatıp nasıl oluyorda hep benden önce uyanıyorsun... kahvaltıyı nasıl bi çırpıda hemde beni uyandırmadan sessizce hazırlayabiliyorsun... mis kokulu ekmekleri hangi ara gidip alıyorsun...
.....
......
nasıl oluyorda her sabah beni şevkatli sözlerinle yeni bigüne hazırlıyorsun....
......
bugun annenize günaydın diyin ilk önce... uzaktaysa telefon edin... yakındaysa seslenin... saatinizi onun kalkış saatinden önceye kurun ve bu defa siz onu öperek uyandırın.... ve günaydın diye kulağına fısıldayın... ve sevdiğinizi haykırın....
..............
anne seni seviyorum.... günaydınnnnn.....

• Beğen
Tepkiler: pythia ve yukcell
Herkese günaydın. Hayırlı haftalar dilerim. Bol pedallı, sağlıklı, sıhhatli, neşe dolu günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
sadece herkese günaydın..:)
forumdaki arkadaşların;
kazasız,belasız,sorunsuz,bol pedallı bi hafta geçirmesi dileiğiyle...

Herkese günaydın,sevinç dolu bi' hafta sonu dileğiyle...iyi forumlar

Günaydın 11672 bisiklet tutkunu.Forumumuz her geçen gün hızla büyüyor

selamlar herkeze günaydın daha yeni fırsat bulabildim.herkeze hayırlı günler diliyoruum.tüm güzellikler sizlerin olsun bisiklet forum ailesi.

saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: yukcell
hiç birinizi tanımadığım ama hepinizi tanıdığım bisikletforum ailesine günaydın !! =))) sizinle güne başlamak mutluluk verici, Tanrı sizinle olsun, hayırlı günler =))

Geri