Scudo Sports

Sadece arka hidrolik fren bulmam mümkünmü? Sıfır Bulabilirmiyim _???

Barış BİRLİK

Forum Bağımlısı
Tepki
285
İsim
Barış Birlik
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Trek
Sadece arka hidrolik fren bulmam mümkünmü? Sıfır Bulabilirmiyim _???
Ön frenlerim harika ama arka frenler uzak olduğu için çok güç kaybediyor sadece arkayı hidrolik yapmak istiyorum mümkünse sıfır olarak mümkünmüdür

Scudo
yokmu bilen ????

Olması lazım bisiklet kliniklerini arayıp sor istersen.

Bisiklet kliniği derken ben eskişehirdeyim burda hiç görmedim öyle bişey biraz açarsanız :D

evet orası öyle ön fren genelde ama ben zaten acera frenlerden çok çok memnunun ama sadece ön güç arka frenlere gidene kadar çok enerjisi düşüyor arka için en verimlisi hidrolik diye düşünüyorum o yüzden

bu arada link için teşekkürler :D

@phoenix33

Haklısınız, en verimli frenler hidrolik olanlardır. Fakat şu an kullandığınız frenleri değiştirmeden, sadece iç dış kablolarınızı kaliteli bir marka ile değiştirerek yeterli bir performans artışı yakalayabilirsiniz. Hem bu sayede hidrolik frene harcayacağınızdan daha az miktarda para harcarsınız.

Shimano XTR, jagwire hyper veya switch modellerine bakabilirsiniz.

@phoenix33

bisiklet kliniği nden kastım delta bisiklet,erdoğanlar bisiklet,atilla bisiklet...

eskişehirdeysen kargoyla yolliyabilirler.

Teşekkürler bilgiler için bütçeme göre bir değerlendirme yapayım , sayenizde bisiklet kliniğinide öğrenmiş oldum teşekkürler :)

hidrolik fren setleri tek arka olarakta satılıyo sds bisiklet sitesine bakabilirsin

Geri