Scudo Sports

Sadece 9.950 gram Kaçkar Bisiklette 1250 Ytlye Mal olmuş Bi Canavar Doğdu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu arada Kaçkar bisikletteki Serkan ustada düz maşa bitmiş getirticekmiş haberiniz ola=)

Scudo
Doğaç merhaba,
Benim corratec motion için düz maşa alma niyetim vardı fakat olurmu diye kuşkularım vardı fakat senin bisikleti görünce tamam dedim ve son maşayı ben aldım. Kullanımı nasıl ve gidonun yerden yüksekliği biraz azalmayacakmı?
Tecrübeni paylaşırsan memnun olurum.
Yolun açık olsun...

@coşkun ayaz

Öncelikle çok hayırlı olsun çok başka bi şürüş oluyo çok zevkli tabi bisikletin ağırlığıda etkili bu zevke bisiklet bitince bana detaylı bilgi verirseniz sevinirim merak ettim şimdiden bisikleti bu arada ben 2 gündür antremanlara başladım bunla şimdilik çok ii ama bu akşam bi temizledim bisikletiön jantı çıkardım tekrar verine taktım ne alaka bende bilmiyom ama maşada bi boşluk oluştu gibi geldi yarın bi serkan abiye gidip göstericem acaba neymiş anlamadım

bide şunu söliyim ben kaldırıma çıkıyorum bunla ama kaldırımdan atlamıyorum çnk akorlar bozuluyo hem hemde maşadan ötürü biraz korkuyorum ama siz de tecrübeleriniz paylaşırsanız mutlu olurum hatta tanışabiliriz adımı serkan abi söledi sanırım=)

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
Hayırlı olsun.Oldukça hafif ve güzel bir bisiklet olmuş.

bisikletin parçalarının ağırlıklarını ayrı ayrı yazabilirmisin..iyi pedallar..

@samsung

eee onu bilmiyorum ya ama bilseydim üşenmeden yazardım valla =) kusura bakmayın ama cidden elcikleri çıkarınca 9.950 geldi gerçekten öle mi die mi merak ettiniz yoksa parçaların ağırlıklarını mı merak ettiniz +

daha farklı bir markadan daha hafif birşeyler takabilirsin(sele).gidonu değiştirebilirsin,kabloları biraz daha kısaltabilirsin, belki iç lastiklerini xxl light alabilirsin, tam slick lastiklere geçebilirsin ileriye dönük düşünüyorsan xtr kompentlere yavaş yavaş geçebilirsin ama eğer fazla ses istemiyorsan ki aminim istemessin aktarma sisteminde sram kullan ;) bide eğer revize edeceksen aracı olarak xt yi kullanma xtr ye geç derim ben ...

@GaLiP_

İlgin için çok saol sele konusunu düşünüyorum aracı derken arka aktarıcıdan mı bahediyosun eğer onadan bahsediyosan ben pek memnun diilim deoredende valla bilmiyorum =) .Bu arada iç lastik light maxxisin iç lastiği ama xxl nası olur bilmiyorum bide slic lastik pek güvenilir gelmiyo=)

@douach

tabiki parçaların...yoksa size inanmamak gibi bir olay yok..iyi günlerde kullanın...

@samsung

çok saolun ama işte gerçekten ölçe ölçe takmadık benim dalgfınlığımdan unuttum onu kusura bakmayın=)

Çokk güzel Bence. Bu bisiklete heryerde herzaman binebilirsin. Bisiklet dediğin böyle olmalı. Yeri geldiğinde düz yolda basar gidersin . yeri geldiğinde patika orta derece arazi koşulunda binersin. İstediğin yere sür hatta lastikleri değiştirip taşlı yolda bile kullanabilirsin.

Neyseki bu "20 ayda" bisiklette fazla değişiklik olmadı...
Hortlayan mesajlar bazen "artık olmayan" bisikletlere bile denk gelebiliyor;)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri