Scudo Sports

sadece 2sinden birini secmeme yardım edin başka bir secenek istemiyorum :(

meteoksasoglu

Aktif Üye
Tepki
26
Bisiklet
Scott
sadece 2sinden birini secmeme yardım edin başka bir secenek istemiyorum :( artık YORULDUM.

SCOTT
(link)

GT
(link)

GT olan bisiklette galiba kitlemeli maşa yok ve ona bu özelliği ben aldıktan sonra yaptırabilirmiyim?

Scudo
GT de maşanın değişmesi gerekir.

Bence scott.

Scott çünkü scott'un ne olduğu belli ha gt kötü bi marka değil bildiğim kadarıyla ; ama scott'a göre daha az tanınmış bi marka hem scott lar sağlamlığıyla yüm dünyada ün yapmış bisikletler

teşekkürler :) oh beeeee başka secenek yok deyince nekdr rahat oluyor, öneri isteyince bisikletten soğuyorsun :) en iyis az secenek detaysız alışveriş.

sonunda adlIm :D :D :D ,kurtuldum.
şu an beklemekteyim kargo yarın verilecek :D

SCOTT ASPECT 50 fotoda xcm maşalı bilgilerinde xcr maşalı görünüyor yada fotoyu yanlış görüyorum ?

@turan kelleci

nedemek istediğini anlamadım ama alımı yapmadan önce aradım sordum kitlenebilir maşamı dedm evet dediler öle satın aldım

@metemt

fotografta maşanın üzerinde XCM yazıyor ama alttaki bilgilerde XCR maşa yazıyor verdikleri bilgilerle fotograf birbirini tutmuyor demiş arkadaş.

bu durumda kitlenebilir maşa gelmicekmi diyorsunuz yani? ama ben alım yapmadan tlfn actım kilenebilir maşa olduğunu sölediler

ikiside neredeyse aynı model ikisininde kitleme özelliği veya sertilik tepme ayarı olması lazım

Geri