Scudo Sports

sade ve kabinli hali

Scudo
güzelim bisiklet turfanda çarşısına dönmüş.... hiç gereği yok yapıştırıp taktığınız şeylerin o parçalar zaten albenili janjanlı bu hali ile ilkokul öğrencisi bisikletine dönmüş temizlersen çok daha iyi ve güzel olur

güle güle kazasız belasız binmeler dilerim

güzel bir şey yapmak istiyorsunuz ama gerçekten olmuyor. Bisiklete taktığınız her parça ile bisikletiniz biraz daha çekiciliğini yitiriyor.

o aynaların altına doğru giden sivri uçlar, gidonun ortasındaki kısım, jantlardaki kapaklar,
belki bunlara çok para verdiğiniz için vazgeçmiyorsunuz. siz bu parçalarla dolu bisikletle dışarı çıksanız emin olun size yönelen bakışlar "imrenme" olmayacak.

Bu yazdılarım emin olun iyi niyetli bir tavsiyedir. Size bunun yakışacağını düşünüyorum deniz bey.

@Erhan YILDIZHAN

bu deney sonucu başarılı olupta tübitak onay verirse eminimki siz bu paletlere çok imrenirsiniz;bisiklet üzerindeki kabinlerive paletleri takmadan önce herkes dediki bu ne ya ikatene demir parçasınamı 5000 tl verdin sen delimisin dediler ama kabinleri ve paletleri taktığımda bizim mahallede 90 lık teyze bile bisiklete baktı baktı durdu sanki biryerde kaza olmuş gibi herkes bisikletin başına toplandı ve sanki hayatında ilkdefa bisiklet görmüş gibi bisikleti incelediler ve çok güzel dediler:Ben desinler için yapmadım hem deney için hemde gençler bisiklete ilgi versinler istedim;sade biiskleti uzmanların ilgisini çeker ama görünüşlü bisikletin herkesin ilgisini çeker,ben imrenmek maksatıyla yapmış olsaydım 5000ytl lik bir motosiklet alırdım zaten kırşehirde motosiklete çook ilgi var bisiklete pek ilgi yok kırşehire ilk xt donanımlı bisikleti ben getirdim kırşehir genci bilmiyorki xt yi ama bisikletin çok garip ve ilgi çekici görünüşü xt yi tanıtmazmı!ewt 10000tl ik bisiklete baktıklarında bu ne ya ikatene demir parçası buna okadar para verilirmi yaww diyen arkadaşlar çok oldu şunu bilinki bisiklet nekadar dolgun ve kabinli olursa 7 den 70 e herkes evet bu bisiklet o fiyat eder der.

@vgulgec

ewt o bisikletteki bütün fosforları çıkartacağım çünkü xt donanıma janjanlı görünüm yakışmaz ama paletler bisikletin görünmünü bozmuyor hatta daha kaliteli görünüm veriyor çünkü o paletlere xt den daha fazla para harcadım

@deniz çelik

Deniz Çelik, yapmaya çalıştığın şey termodinamiğin ikinci yasasına aykırı.
Bir gözat:

(link)

Ha diyorsan ki bütün 18, 19, 20 ve 21. yüzyıl bilimi yanlış, ben doğruyum, o zaman bu iddianı matematiksel olarak ispatlarsın, tekrar üstüne basarak söylüyorum, matematiksel olarak, şu ana kadar yaptığın gibi bozuk bir Türkçeyle yapılmış laf salatalarıyla değil, böylece tüm dünya da seni tanımış olur. O zaman 5000-10000 TL'nin hesabını da yapmazsın emin ol.

Bu konuya başka mesaj yazmayacağım. "Neden hevesini kırıyorsun arkadaşın, belki de başarır" gibisinden bana mesaj atacakları muhatap almıyorum. Önce gidip temel fizik yasalarını öğrensinler (bunun için de en azından calculus seviyesinde matematik bilgisi gerekir).

Senin yerinde olsam kabin mabin, palet malet, bu tür şeylerle uğraşacağıma şu bisiklete zincir takar biraz antrenman yapardım.

türk halkı janjanlı bisikletten hoşlanıyor sonuc olarak ben bunu cıkardım o bisiklet sade bir görünüme sahip olsaydı kimsenin dikkatini cekmezdi arkadaşıızda bunu yapmak istemiş ve başarılı olmuş tebrikler

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
@Özgür Nevres

Merhaba Ögür bey:Sizin gönderdiğiniz linki inceledim gerçekten sizi kutlarım bizi aydınlatığınız için teşekkürler;yalnız fizik kurallarını çok iyi biliyorum! benim zaten ilgi alanım; bende biliyorum sonsuz enerji üretilmediğini bir çok bilim adamları imkansız teorisini ortaya atıpta o teorinin çürültüldüğünü sizde biliyorsunuz! ama keşke bu konu en başta takip etseydiniz! bu şekil iddalı yazmazdınız! deneyler yapıldı ve bisikletin sonsuz hareket etmeyeceğine dahi başarısız olduğunu sizlere daha önce bildirmiştim! ama o paletlerin yanlızca rüzgar sürtünmesini sıfıra indireceğine dahi ispatlarım var elimde! bu sistemin dahi teknolojiye büyük bir katkıda olacağına inanıyorum!size bir şey sormak istiyorum yelkenli gemilerin hareket etmesi fizik kurallarına aykırımı acaba? bu ise beleş enerji değilmi!sizler çok ince hesabı gözden kaçırıyorsunuz siz bilime geniş açıdan bakamıyorsunuz Özgür bey!siz bana Sadi denilen şahsın ispatlanmış teorisiyle araştırma ve düşünme hevesini sıfıra indiriyorsunuz ve kişilerin araştırmasına engel koyup isanları körüklüyorsunuz birkere sizin gönderdiğiniz linkle benim paletler arasında hiçbir bilgi bağı dahi yok! bir çokkişi size teşekkür etmiş ve şahsen üzüldüm!o arkadaşlara sesleniyorum siz daha önceki mesajları okumadınızmı?

@Ali İhsan

zaten bir çok firma janjanlı bisiklet yaparak köşeyi dönmedilermi;ben bir şeyi keşffettim kaliteli birşey yapacaksanız yanlız birazda janjanlı olsun ki bazı kişiler genelde kalitesinden çok görünüşüne önem verir ama fazlada simetriyi bozmamak lazım

bu komponetlere yakismamis bu susler.yakismamasinin disinda o camurluklarin cok yuksek hava direnciyle karsi karsiya kalacagini da dusunursek oylesine dukkan onunde bekletilip de milletin ilgisini cekme disinda birsey yapamayacak bir bisiklet olmus.ama secim yine sizin.siz bununla rahat ediyorsaniz bize de gule gule kullanin demek disinda birsey kalmiyor

@Özgür Nevres

Katılmamak elde değil. :D

@addict

Abi çok güldüm valla :D süper tabir. U.R.O cuk oturmuş. :D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Kes
Şöyle söylim Kabinli hali Batman filmlerinde oynamaya hazır derim,

Modifiyede sınır yok , ne kadar çok yaparsak bu seferde Orjinaline özlem duyarız,

Çok emek var bu işte ,

Sen nasıl mutluysan en güzeli o

Geri