Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

Scudo
@savden

Tamam Savaş, sana önceden haber veririm.
Fakat bu aralar sahil yol çalışması ne alemde bilmiyorum, Yeniköyün yol çalışmalarına başlamışlardı ( en sonunda yol düzelecek galiba:) ).

Görüşmek üzere.

@Mustafa İçdağ

Mustafa Bey selamlar, kusura bakmayın uzundur sizleri habersiz bıraktım ancak burada internet pek bir berbat. Mardinden Irak a gectim o zamandan beri Iraktayım ancak işlerimi toparlıyorum , inşallah bu hafta sonu dönüyorum, tüm arkadaşlara çok selamlar

Yeniköyden cumartesi geçtim, hala taranmıştı yol ama asfalt çalışmasına da devam ediliyordu, kısa bir mesafe kalmış gibi gördüm asfaltlanacak.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
mustafa abi cuma sabahı saat 06.45'te size bir problem olmazsa katılacağım, işe biraz geç giderim. biraz basarız, sizinle antremanlar zevkli oluyor. diğer arkadaşlara selam.

@savden

Merhaba Savaş,
Yarın sabah için kesin bir durum yok, ben seni akşam üstüne doğru ararım.

Yarın sabah, 26 Ağustos salı Beşiktaş- Bahçeköy sahilden antremana çıkıyoruz.

Yeni katılacak arkadaşlar için; Bu bir gezi değil antreman turudur katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur.

Her zamanki gibi MTB ci arkadaşlarda buyursun gelsin, yanlız tempo hızlıdır, mola vermiyoruz, su ihtiyacımızı 5dak. kısa tek duruşla karşılıyoruz, donanımlı olun, yedek lastik, pompa vs. getirin, kask takın. Sırt çantası gibi şeyler yolda sizi üzer, tempo hızlı, hava sıcak ona göre.

Buluşma saati: 6.30 am.
Hareket saati: 6.45 am. en geç.
Buluşma yeri: Beşiktaş, Barbaros heykelini biraz geçince, Ortaköy istikametine doğru, sağda yol üstündeki ilk otobüs durağı. ( viyadük altında)

Tempo: ortalama 30km/h.

Rota:
Beşiktaş - Bebek - İstinye - Tarabya - Çayırbaşı - Hacıosman YOKUŞU- Bahçeköy ve sahilden geri dönmece.

selam, öncelikle katılan herkese eğlenceli antremanlar dilerim.

üniversitelerin açılacağı eylül sonu gibi hisarüstüne geleceğim ve şunu merak ediyorum; bu antremanlarınız ne zamana kadar devam eder? (havaların gidişatı açısından soruyorum)

bi aksilik olmazsa yol bisikletimi de yanımda getirmeyi düşünüyorum da. umarım birlikte antreman yapma fırsatımız da olur...

Ah bir 50+ yapraklı aynakolum olsa, la la la la la la... :rolleyes:

@Mustafa İçdağ

Aynısını yarın da yapıyoruz (27 Ağustos Çarşamba).

@smee

Hava yağışlı olmadığı sürece devam edecektir diye düşünüyorum. Tabi güneş artık baya bi geç doğuyor, saatlerin geri alınmasına da epey var, nasıl yaparız, ışıklandırmalı mı çıkarız, onu tam bilmiyorum.

Evet yarın sabah 27 Ağustos Çarşamba yine aynı rotada antremana çıkıyoruz.
yer Beşiktaş, kalkış 6.45 am. en geç.

Yeniköyün yolları yapılmış, fakat rogar ve mazgal çökmeleri / çukurları var, çok dikkatli olun.

@bulentery

Bülent'cim selamlar, bu cumartesi arkadaşların ve benim sabah programı biraz sıkışık, o yüzden erken çıkalım, erken dönelim, temiz orman kokusu alalım dedik ve dolayısıyla caddebostana geçemiyoruz. İşte program:

Yarın sabah, 30 Ağustos Cumartesi Beşiktaş- Bahçeköy- Madenler sahilden antremana çıkıyoruz.

Yeni katılacak arkadaşlar için; bu bir yol grubudur, tempo hızlı, mola yok.

Buluşma saati: 6.30 am.
Hareket saati: 6.45 am. en geç.
Buluşma yeri: Beşiktaş, Barbaros heykelini biraz geçince, Ortaköy istikametine doğru, sağda yol üstündeki ilk otobüs durağı. ( viyadük altında)

Tempo: ortalama 30km/h.

Rota:
Beşiktaş - Bebek - İstinye - Tarabya - Çayırbaşı - Hacıosman YOKUŞU- Bahçeköy-Madenler ve sahilden geri dönmece.

@agharta35

Beşiktaş'tan Beşiktaş'a 65 civarı. Tabi Rumeli Feneri'ne uzatırsak bir 20 km daha eklenir.

hacı osman yokuşundan çıkış nasıl oluyor? mtb'liler zorlanıyor mu merak ediyorum :)

@polo34

MTB liler ile hiç çıkmadık. Ama yokuş mtb yi zorlar evet (düz yol da zorlar :) )

Geri