Scudo Sports

sabahın köründe bisiklete binenler?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
aranızda sabah işe , okula gitmeden önce bisiklete binen var mı? havanın erken kararması sebebiyle iş çıkışı artık karanlık oluyor bu sebeple hafta içi bisiklete binebilmek için en uygun zaman sabahları kalıyor. normalden erken kalkıp bisiklete binenler var mı merak ettim. bunun yapılabileceğine inanmak istiyorum aslındaki ben de üşenmeyip deneyeyim.:)

Scudo
Eymir Gölü'ne, Hasanoğlan'a vs... giderken mecbur erken kalkmak gerekiyor. Sabah 8-9 gibi bisiklete binmek biraz kötü benim için. Ama 1 saat içinde açılıyorsun sorun kalmıyor.

ben her sabah bisikletle işine gidenleri yollarda görüyorum... Bazen bende işe bisikletle gidiyorum

Hafta içi sabah 6 da uyanıp 6:30 da servise biniyorum, daha da erken kalkıp bisiklete binemem :) arada işe bisikletle gidiyorum ara sırada akşamları mahalle civarında 5-10km sürüyorum.

en yapmak istediğim şeydir 7-8 gibi hatta sabaha karşı yollar boş iken ve havanın en temiz olduğu saatlerde bisiklet sürmek süper birşey. daha yapmak nasip olmadı inşallah onuda yapıcam kararlıyım bu konuda :)

vallahi okulda bisikleti koyacak yer olsa iyi günlerde gitmeye çalışırdım

yurt dışı forumları biraz araştırdım oralarda sabah 4-5 gibi kalkıp binen çokmuş. takım elbise zorunluluğu olduğu için işe gelmem söz konusu değil ama önümüzdeki hafta ilk denemelerimi yapacağım.

örnek bir forum tartışması:
(link)

Ben okulun ilk 2 haftası yapmıştım saat 6:30 da kalkıp 7 de çıkıyordum 1 saat kadar yokuş çıkıp eve gelip 8 gibi okula gidiyordum. Okul 8:30 da başlıyordu ama şuan üşeniyorum ve böyle bir ritime ayak uydurmakta pek kolay değil en iyisi trainer diye düşünüyorum ama alamadıım :(

120 km mesafede bir yere gitmiştik Balıkesir'de. 6.30'da çıkmıştık yola 1 defaya mahsus:) normalde haftasonları 8-8.30 arası çıkarım.

bizim kırşehir'de bisiklet klubunde yazın saat hafta içi 5.30 da 25 20 km kadar sürüyorduk.

hafta içi hergün 6.15 te kalıp
6bucukta tur a cıkıyoruz bir abimle beraber..bu arada abim 55 yaşında..
iki yol bisikletli olarak hızlandırılmıs bir saatlik bir tur sonucunda 7bucukta eve varıyoruz..
hemen duş alıp saat 8 deki servise gayet rahat yetişebiliyorum ben şahsen :)

Demek herkesin aklına geliyor bu düşünce:)Aksamlari ankarada yuttuğum eksozun haddi hesabi yok.Ben de bu sabah 6 da eskisehir yolunda pedalladim biraz gayet guzeldi.

haftada 4 gün çalışıyorum ve işe sabah 8,30-9,00 da bisikletle gidiyorum. yol 8 km ama biraz yokuş aşağı olduğu için ve sabah soğukta ısınmak için pedallara yükleniyorum 10 dk da işteyim 2 dk üstümü değiştirip işe başlıyorum.

2008 aralık ayından beri sektirmeden salı perşemce ve c.tesi sabah 6:15 te halkalı atakent te 7:30 a kadar belirlediğim yokuşlu rota da antreman yapıyorum,mutluyum güne başlamak için harika bir yol

Bende okula gidiyorum 9 km yokuş yukarı tırmanış yapıyorum genelde 30 dakika yeterli bir terlemeyle okuldayım.

Sınıfa dolap yaptırdım üstümü okulda değiştiriyorum.

termal berem var çok işe yarıyor tavsiye ederim.Kaşıntı yapmıyor.

çok yapmak istediğim bir şey fakat gün içinde fazla yotgunluktan uyku daha ağır basıyor. :) ama bu yazılanları okuduktan sonra hafta da en azından 1 gün yapmak gerekir diye düşünüyorum. önümüzdeki hafta da hava güzel olacakmış. 1 günümü ayıracağım mutlaka.

5 Yıldır 12 ay işe bisikletle gidip geliyorum, mesafe 7-8 km gibi, sabah 7-7:30 civarı çıkıyorum, akşam 5-6 gibi dönüyorum. Gayet keyifli oluyor, sadece yazın nem ve sıcaklıktan dolayı çok düşük tempo ile kullanmak zorunda kalıyorum.

Yarın itibariyle sabah 8 de evden çıkıyor olacağım. İstanbul trafiğinde okula gitmek 45 dk. civarında sürüyor. (ortalama 8 km. ) Bakalım bisikletle neler olacak...

Aksamustu 5 gıbı ıse gıdıyorum,sabah eve gelıyorum (yaz-kıs)

Geri