Scudo Sports

Saat meraklilari ve koleksiyonerleri

bir çok saat markasına sahibim. koleksiyoner değilim, ama giydiğim kıyafete uygun saatler takmayı severim.

Scudo
Askerde oldugum icin koleksiyonu paylasmaya ara vermek durumunda kaldim. Askerlik bittigi gibi paylasimlara devam edicem :)

otomatik ve klasik saatlerin homeage larına düşkünüm. İtalyan ordu saatlerinde deniz komandolarının saatinin homeage'ı Maranez var 21 taşlı citizen mekanizmalı pirinç, yastık kasa, bir tissell seagull mekanizmalı küçük saniye, roma rakamı beyaz kadranlı marine homeage var, unitas mekanizmalı arap rakamlı Steinhart b kadran Nav B Uhr II pilot homeage'ım var. Sahibi olmaktan gurur duyduğum 21 senelik Seiko age of discovery var, perpetual modelinden. Elime geçip elimden çıkardığım dolu da model vardır. Severim saat bir erkeğin en güzel aksesuarıdır bence, saat deyince de mekanik saatleri ,yaşamak için size ihtiyaç duyduklarından ve harika bir mühendislik eseri olduklarından, tercih ederim.

Ben de ilgilenirim saatlerle. Bir kaç sene öncesine kadar ana hobimdi saatçilik. 7-8 tane saatim olunca ve hobilerim de çoğalınca saat almayı birakmak durumunda kaldım. Öyle çok pahalı lüks saatler değil benimkiler:

Pulsar(Seiko)
Quantum( tam otomatik)
Tendence
Swatch
Festina ...

@amasseia her hobi ve ilginilen ilgi alanlarında oldugu gibi tabiki maddi etken en kuvvetlisi.ayrıca hobi etmeni olan şey artmaya başladıgında farklı durumlarıda beraberinde getiriyor.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Geri