Scudo Sports

S-Works Full Carbon ( Güncel fotoğraflar)

@Mustafa Volkan Koca

evet ilk bende öyle düşünmüştüm. ama çamurlu , tozlu , topraklı hali daha güzel :)) Çünkü bu makineler aklımızın almayacağı zorlu şartlar için üretilmiş. Biz % 40 lık bir performansala anca kullanıyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: Cross-country
Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çoook daha güzeli senin olsun arkadaşım. Yeterki içindeki bisiklet sevgisi bitmesin.

Kendi kadromdan sonra..rengine bittiğim tek kadro.

çok şık..güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: djayo
Herkesle paylaştığın bisikletin ve içten güzel dileklerin için ayrıca çok sağol..

Emin sende farkındasın."Altındaki bisiklet fani,Sen baki olursun"

Sevgiler..

@Selim Üsel
Teşekkür ederim. Sizin bisikletinizde çok güzel. en son Bursa'da bir turnuzun fotolarına bakmıştım. aynı yere bizde çıkmıştık :)

@biker_boys

Elbette bisiklet fani :) Çizilecek , kırılacak ve ömrünü tamamlayacak. Tıpki biz gibi :) Önemli olan geride güzel şeyler bırakabilmek. :)

İlgi ve Maneviyatın güzel olduğunu hissetim ve içimden geldiği için yazdım.. Kusura bakmayın konuyu dağıttım.Kazasız sürüşler.

mükemmel bir bisiklet ya.specialized yazısı bile yeter.

• Beğen
@Rinner Bike

Teşekkür ederim. Çok daha iyisi senin olsun dostum. Merak etme çantamda 1 kiloluk at nalıyla geziyorum :)

@Furkan AYDIN

Teşekkürler !
Evet rengini bende seviyorum. Bu kırmızı S-Works kırmızısı diye geçiyor zaten.
Ferrari kırmızısı nasılsa buda öyle bir kırmızı.

@Mert Bağcılar

Çok teşekkür ederim. Senin bisikletine ait linki yollarmısın. Merak ettim :)

@umutkahraman
Teşekkürler !
SPECIALIZED evet biraz pahalı ama en ince ayrıntılara kadar üst düzey bisikletler üretiyorlar.

Güzel yorumlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim. Çooookkk daha güzelleri sizin olur inşallah arkadaşlar. :) Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Emir Yıldırım
Renk uyumu super kardesım ya cok hosuma gıttı hayırlı ugurlu olsun Allah olmayanlarada versın :) Su ramazan ramazan dualar kabul olur :)

• Beğen
daha güzelleri bizim olsun :) bu arada gidon ve gidon bogazı çok güzel ya ..

• Beğen
Geri