Scudo Sports

Bulundu Rüzgârlık,Yağmurluk

Aspirin

Aktif Üye
Tepki
188
İsim
Eyüp BOZKURT
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Serin akşamlarda ve biraz daha soğuklarda içine termal içlik giyerek kullanabileceğim rüzgar ve hafif yağmur korumalı havalandırmalı bisiklet montu arıyorum.
M beden okur sanırım (71 kilo 172 cm boy) öneri ve tavsiyelere de açığım,teşekürler

Scudo
merhaba sporu bıraktığım için bisiklet kıyafetlerimi satıyorum elimde kışlık yazlık forma tayt yağmurluk rüzgarlıklar var ilgilenirseniz ...05304307837

Merhaba;
Bahsi geçen ürünlerin satış ilânı veya fotoğrafları var mı? Birde fiyatları öğrenmek gerek
İlginize teşekkürler

foroğrafları var. whatsApp dan iletşime geçerseniz ürünleri görmeniz mümkün.yazlık forma ve taytları parça başına 25 tl, kışlık forma tayt 45tl

Dechatlondan aldığım ürün, L beden düşünürseniz 60TL ya verebilirim.Rüzgar ve yağmur konusunda çok iyi,ancak yol bisikleti ile kullanıldığında yüksek tempo yapıldığından terleme sorunu yaratıyor.Sanırım benzer tüm ürünler de aynı durum var.Antrenman için uygun değil yani.Antrenman da kullanacaksanız yine dechatlon da bulunan ultralight Btwin rüzgarlığı tavsiye ederim.
Bu ürünler normalde giyilen beden ölçüsünden bir beden büyük olanı tercih edilir.Ona göre değerlendirin.Ayrıca linkde beden tablosu da var.

(link)

% 47 indirimle erdoğanlar bisikletten Scott excel rüzgarlık siparişi verdim,konuyla ilgilenen herkese teşekkürler

Geri