Scudo Sports

Rüzgarın soğutucu etkisi

Bu ayak üşümesi olayı bana biraz garip geliyor, belkide çok soğuk havada bisiklet sürmediğimden midir nedir..Nefes alan çorap, yazlık spor ayakkabı bana yeterli geliyor.Ayağımın üşüdüğünü hatılamıyorum. En düşük 5 derece sürdüm, rüzgarın etkisiyle 2-3 dereceye düşmüşte olabilir. Ama geçende rüzgarda çıktım,bandana,boyunluk tarzı bere giymiştim,rüzgardan mı nedir başım üşümeye,ağrımaya başlayınca yolun yarısında geri dönmüştüm.:)Hava bulutlu,soğuk, başım hariç pek etkilemiyordu ama başı üşütüp, kafa ağrısı çekeceğime bisiklet sürmemeyi yeğlerim..Geçen gün balaklayava aldım decathlondan bakalaım bu tarz havalarda nasıl etkileyecek. Balaklavada beni biraz garip hissettiriyor, özel harekatçılar gibi hissetiyorum:D

Scudo
Benimde eller ayaklar çok üşür . Baharda bile üşürler . Bu yüzden kışı ve kuzeni sonbaharı pek sevmem . Hatta yazın sıcak olanını severim. Çin malı ayakkabı kılıfı almıştım ama benim gibi dur kalk şehir bisikleti kullanımda hızlıca yıprandı . Neopran mı nedir o çoraplardan alayım dedim ama fiziken inceleyince pek kullanışlı rahat olmayacaktı . Bende mest aldım . Dikişsiz ve kuzu derisi olandan . Ayakkabınız çok dar değilse rahat giyiliyor ve sıcak tutuyor . Üşünyelere tavsiye ederim.

Geri