Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.877
- Bisiklet
- Cervélo
Bu tabloya biraz tesadüfen rastladım ama çok işe yarar bir tablo olabileceğini düşündüm 
(link)
Bisiklet üzerinde benim ilk üşüyen yerim ayaklarım oluyor
Sebebini bu tabloya bakınca biraz daha iyi anladım... Bisiklet üzerinde zaman zaman -10 derece soğuğa (hava sıfır dereceyken) maruz kaldığımı fark ettim 
İyi bir örnek olması açısından, Decathlon'un giyim malzemelerinde önerilen sıcaklık yazar, -10 derece, -20 derece gibi. Ben -20'yi gördüğümde "Bu ürüne İstanbul'da ihtiyaç olmaz" demiştim içimden, ama olabilirmiş meğer!
Özellikle almayı planladığınız ayakkabı koruyucu (kılıf) windstopper ceket, veya ısıtıcı kışlık ceket almaya karar verirken bu tabloyu aklınızın bir kenarında bulundurun arkadaşlar.
Bir öneri; Kış aylarında sürüşe ilk çıktığınızda, bisiklet üzerine ilk çıktığınızda çok hafif üşüyor olmanız gerek. Eğer bisiklet üzerine oturur oturmaz kendinizi "sıcacık" hissediyorsanız o sürüşte terler ve üşütebilirsiniz
Fazla kalın giyinmek de kötü 
Bu konudaki tecrübe ve deneyimlerimizi de bu başlık altından aktarabiliriz.
Herkese iyi forumlar, sıcak sürüşler!
(link)
Bisiklet üzerinde benim ilk üşüyen yerim ayaklarım oluyor
İyi bir örnek olması açısından, Decathlon'un giyim malzemelerinde önerilen sıcaklık yazar, -10 derece, -20 derece gibi. Ben -20'yi gördüğümde "Bu ürüne İstanbul'da ihtiyaç olmaz" demiştim içimden, ama olabilirmiş meğer!
Özellikle almayı planladığınız ayakkabı koruyucu (kılıf) windstopper ceket, veya ısıtıcı kışlık ceket almaya karar verirken bu tabloyu aklınızın bir kenarında bulundurun arkadaşlar.
Bir öneri; Kış aylarında sürüşe ilk çıktığınızda, bisiklet üzerine ilk çıktığınızda çok hafif üşüyor olmanız gerek. Eğer bisiklet üzerine oturur oturmaz kendinizi "sıcacık" hissediyorsanız o sürüşte terler ve üşütebilirsiniz
Bu konudaki tecrübe ve deneyimlerimizi de bu başlık altından aktarabiliriz.
Herkese iyi forumlar, sıcak sürüşler!