Scudo Sports

Rüyada bisiklet görmek

@kata

medyum kata ve ekibi ! hehe güzel olur tabii..ya şaka bir yana fal bakmaya başlasana şimdiden ...nasıl bakarsın?kahve içip resminimi çekeyim, el falımı bakarsın? yoksa hislerinlemi bakarsın? deneyebilirsin yani bende..acaip merak ettim.benimde hisler çok kuvvetli arada fal bakarım ama amatörce ve sırf eğlence olsun diye..janus_sea da meraklıdır fala, kesin destekler:)

Scudo
@nazz

Aslında pek iyi bakamam yaaa..........Yani kahve falıysa bi kere tanımam lazım karşımdakini....Tanımadan yapamam.....Çok az baktım,bi erkek için doğal olan da bu sanırım..:)::):).........Ama baktığım zamanda karşımdakine duymak istediklerini söylerim.....Yani gaybden haber vermek kimmmmm ben kimmmm.

Rüyada da aynı tanımak lazım........Biraz fazla freud okuduğum için rüyada biraz deneyimliyim.............O çok önem verir çünkü.....

Hepsine bakarım aslında ama eğlence amaçlı...........Maksat muhabbet...:):):):)

• Beğen
Tepkiler: nazz
@kata

aksine bende tanıdıklarıma çok ii bakamam, gaybden haber kimse veremez zaten buna inanmıyorum,
olaya terapi gibi bakıyorum ben genelde, insan rahatlıyor,daha yaşayacagım şeyler var diyor, ah bir umut! diyor v.s.
tabii arkadaşım maksat muabbet, bende muabbet olsun diye dene dedim yani :) neyse sen düşün bişeler uydur işte ben bu yum,:)
iyi geceler kata..

@nazz

Bende aynen senin gibiyim......Olayın muhabbet yönüne önem veriyorumm............:):)....Gülelim eğlenelim....3 günlük dünya zaten.......Dimi ama....

Şaka bi yana sahildeki müşteriler konusun janus_sea den büyük destek bekliyorum.............(İnşallah kızmaz).........

:))))huuu ne oluyor burada aa ayıp ettin kata payıma düşeni verirsen müşteri buluruz kolay iştee zaten fal baktırmak için benim müşteri bulmama gerek yok bence toplumca erkeğiyle kadınıyla seviyoruz fal muhabbetlerini:)))seni forumdan uzak tutmalı batıracaksın milleti valla:p:)sen antalyaya nazın yanına git bence 2 kafadar verin elele naz kahve yapar sen fal bakar zengin olun iyice ben gelirim yanınıza konu mankeni olarak:)))
sevgi ve saygılarımla

• Beğen
..janus_sea da meraklıdır fala, kesin destekler
:)))))asıl falcı benim siz uyuyun:p :p

@janus_sea

arkadaşım varmı öyle hazıra konmak, ben tüm gün ocak başında cezve ile kahve köpürtecem ,sen gelip hazıra konup konu mankeni olacaksın ...ooooolmadı bölee..ya hep birlikte çalışıcaz, medyum kata ve ekibi olarak ,yada hiç...birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için..
ama canın sağolsun ya, gelsin kata biz çalışalım,sende tatile gel,yaşatalım seni valla:)ayrıca payına düşün verilir, çünkü bayiliklerde veriyoruz bu iş te..:)
medyum kata bölge temsilciliği gibi....:))

@nazz

tamam tamam bu ekibe birde ad ulalım o zaman sen kahve köpürtjen müşteriler hüpletejek kata sallayacak ozaman bende fincanları çalkalarım ne yapayım:)gerçi kahvede bol köpüklü yaparım ama neyse içmesi daha zevklii...
tatilde yaparım fincanda yıkarım güzel iş yawsss:D :D

bak yahu bir rüyadaki bisiklet olayı bizi nerelere sürükledi konu coştukça coştu ne rüyaymış yawssssssss:))

Oooooo.....Kahveni içicem o zaman janus_sea.........Sahil bizimdir artık.........Fal organizasyonları düzenlicem parsellicem sahili.....heheh :)::):)

Naz artık senin rüyanı daha iyi anlıyorum............Hani ağlayarak pedal çeviriyodun yaa...........O mücadele falan değil ya.....Fal bakarken zabıta enseliyo seni sende o korkuyla ayağa kuvvet ağlaya ağlaya basıyon pedala....peşinde de zabıtalar var...........ilyas salman türevleri zabıtalar.....:):)

tabi ya....Çözüldü bak rüya...tüm taşlar yerine oturdu...........:) :) :) :) :) :) :)

Para konusuna gelince de arkadaşlar sakın ola ki elimize bişeyler geçer üç beş,,, kata hakkımızı verir falan diye düşünmeyin.....:):):)........karın tokluğu diye bi deyim var arkadaşlar......hayat kolay mı öyle.......:)::):):)::)

@kata

kata gözlerimden yaş geldi gülmekten, nasıl bir rüya yorumu o öyle arkadaşım ya....
janus_sea tatilde yaparsın ,fincanda yıkarsın noljekkk..
ama kata işi bozuyor, karın tokluguna çalışırmı yauff:) janus_sea şu patronla konuşmak lazım artık zamanı geldi ya..
:))))

@nazz

nazım sen üsülme hallederiz o hak yerse koca bi yumruğuda 2 gözüne yer:p
çok fenayım ben yaaaa yok şiddettt asla yakışmaz dırdır yapar bezdiririz onu:D

bu aralar calinan bisikletlerimi gorur gibi oluyorum :( garip ruyalar ama bir bisiklet var icinde. anlam veremiyorum...
haydi hayirlisi.

• Beğen
@janus_sea

janus_sea koca kalpli arkadaşım , biz zaten ikimiz bir araya gelsek pes ettiremeyeceğimiz insan yok bence:) bu çeneyle ooooo kata kendi kazancını bile verir,tabana kuvvet kaçar..ne sandı bizi..olmaz karın toklugu falan,hem biz diyetteyiz belki aaaaa....:))))

@msconfig

hayırlısı arkadaşım,
ama etkilendiğin için görüyorsundur bence..bu konu inşallah seni fazla yıpratmaz,canın sağolsun..böyle düşün...
sevgiler

@nazz

Uzun yol gidesin gelmiş, biraz kendine zaman ayırmalısın, benim naçizane tavsiyem; Antalya'da Ender ağabeyleri bul ve grup halinde pedallamanın keyfini tat.

• Beğen
@nazz

Vallaha doğru dedin naz.....Yarım saat önce janus_sea ile birlikteydim....Şeker,şeker .........:):)........Ben böyle neşeli kız görmedim yaaaa........Çok zevkliydi.....:):)......Elvan,özden,ergün bide ben......hehehe:):).....Muhteşem 5li olduk resmen......Helikopter bile bizim dönüşümüz için gösteri yaptı..........yada ben öyle sandım.....:):):)....keşke daha önce girseymişim şu foruma.........

@nazz

Bak orda dur işte!!!!........Çene yarışında tamam kimseye meydan okumam ama ben sizi bedavaya çalıştırırım!!!:):):).......hihi......Kandırırım ya....Erkeklerin genlerinde yokmu kandırma huyu...:):).......

Sevgiler...

• Beğen
ayayay kata döktürmüşsün...o senin şekerliğin kardeşim..neşeli insanlarla olursamm tabiki neşe saçarım:)ama benim yapım hep güleçimdir:)
NNazzz uzat elini ..:))
bu arada kata cığım ne o erkekler kandırır falan vallla bence bu zamanda kananlar erkek kandıranlar hatunlar..(istisnalar hariç ben ve naz istisna biz etliye sütlüye karışmayız):)bana sorarsan ne kanmak ne kandırılmak iyi değil..ne o bebekmiyiz jnm ole kanma falan bize yakışmaz detttttttttt
:))))

• Beğen
Geri