Scudo Sports

Rusya'dan bisiklet almanın tam zamanı!

evrenozbilen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.065
İsim
Evren
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Rusya'daki dolar karşısında rublenin dibe vurmasıyla beraber, Rusya'dan bisikletten tutun telefondan elektroniğe yarı fiyatına rakamlarla alışveriş yapılabiliyor durumda.

Örnek vermek gerekirse;

Specialized Allez Sport

Rusya'da 46290 Ruble x 0,032 = 1481 TL

(link)

Türkiye'de 3253 TL

(link)

Kur bilgisi için;

(link)

THY Rusya'dan 30 Euro bisiklet bagaj ücreti alıyor. Vize muhafiyeti olduğu da eklenince, tatili bedavaya çıkarabilirsiniz. :rolleyes:

Düşünenler için yarı rusçamla site ve model bulmak için yardımcı olabilirim. ;)

Scudo
Buraya kargo olsaydı alırdım. 2300 liralık Fuji Touring 1300 liraya geliyor.

@osmankitay

Tam ben yazıyordum siz davranmışsınız ;) Maalesef kargo olsaydı bende siparişi veriyordum. :mad:

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Kargo Olsa Zaten Rus Bisikletçiler Krizi Fırsata Çevirir:D

@evrenozbilen

Fırsat süper gerçekten. Rusçam olmadığından anlamadım Türkiye'ye kargosu var mı acaba sitenin?

Bisiklet için demiyorum. Bisikleti zaten çoğu yer kargolamıyor. Aksesuar vs. onların gönderimi var mı?

@Deniz İLİKÇİ

Malesef Ruslar ticaret konusunda zayıflar. Gördüğüm kadarıyla yurtdışı kargo hizmetleri yok.

moskovada bir arkadaşım anlattı. 2 rustan biri kravatını gösterip, "bunu paristen 1000 dolara aldım" demiş. diğeri de "ne gerek vardı? burda 2500 dolara var keşke burdan alaydın" diye yapıştırmış lafı.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Gümrükten yeni bir bisiklet dışında, birkaç tane kaliteli grup set, jant geçirebiliyor muyuz ?

Eğer iyi bir planlama yapılırsa, bir kişi kendi bisikletine vereceği para dışında kuruş harcamadan gidip alıp biraz da gezip gelebilir.

@Mehmet Levent

Aynı şekilde atıyorum 6 da kapanan köşe başı bakkal tarzı yerlere tam 6 da gidecek ve birşey almak isterseniz size 'kapalı' demeleri işten bile değil. Bizde olsa kepengi kapatmışsa bakkal amca tekrar sizin için açar o alacağınız sakız bile olsa verir. :) Düz mantıkları, kuralları var.

Bu yaz Rusya'ya gidicem kısmetse, oradan bisiklet almak istiyorum daha uygun fiyata alırım diye. Siz ne düşünüyorsunuz? Uygun fiyata kaliteli bir şehir-tur bisikleti bulabilir miyim 500-600 TL'ye(10.000 ruble civarı) ?

Bu baslik uplanir baskalarida gorsun

Bu konuyu yazdığımda ruble dipteydi ve gayet avantajlıydı. Türkiye'ye göre yarı fiyatından daha ucuzdu. Şuan Tr'ye göre yine uygun ama bir Avrupa ülkesinden farkı kalmadı fiyatların.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@evrenozbilen evet haklısınız espirisi gitmiş, 27.05.2015 tarihi itibari ile 0,051 olmuş.

Ben Rusyadan degilde, Ukraynada bir forumdan Cro Moly Mondonico Italian Handmade kadroset aldim 300$ a)) şu anda aynı kalitede ve göstericilerde olan kadro USA da 1500 $ a denk geliyor ve yahudda diger markalarin Çelik kadrosu 2000 $ civari. Kendimi baya şanslı hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri