* İngilizce sesli asistan (arada bir özeti okuyor)
* Canlı izleme (Facebook'ta falan paylaşıyorsunuz, harita üzerinde anlık sizin nerede olduğunuzu görüyorlar)
* Canlı tezahürat (Arkadaşlarınız Facebook üzerinden canlı durumunuzu beğenirse anlık size aktarıyor)
* Anlık eğim yüzdesi
* Entegre müzik çalar (spotify'ı vs. uygulama içinden kontrol edebiliyorsunuz)
* Offline Haritalar
* Otomatik duraklatma
PRO'da olan kayda değer özellikler bunlar, ayrıca kadans sensörü, kalp hızı sensörü vs aygıtları sadece PRO ile bağlayabiliyorsunuz. Özellikle Canlı İzleme olayı güzel, ücretsizken kaptım hemen, @Decsan arkadaşa teşekkürler
@rknsycck bir hesaptan bir kere yüklediğinde, o hesaptan her zaman ücretsiz olarak yükleyebilirsin.
(link) girdiğin zaman satın aldıklarının arasında 0 TL olarak görüntülenir.
@Decsan Çok teşekkürler. Hemen indirdim. Ama bir sorum olacak. Ben İphone 4S kullanıyorum. Malum eski bir telefon. 15 dk facebook uygulamasında gezinince bile ısınıp çöküyor. 3-4 saatlik sürüşlerde bu uygulamada da böyle bir şey olup kaydı durdurma ihtimali var mı?
Ben Strava'ya bir türlü alışamadım. Zamanında Pro gene ücretsiz olmuştu o zamanlar bisikletim olmamasına rağmen indirmiştim ve şimdi en çok kullandığım program oldu. Strava'da ekran açık kalmıyor yani bir süre sonra ekran kilitleniyor bunun ayarı falan var mı? Pro'da siz kilitlemedikce açık kalıyor ekran.