Scudo Sports

runmanlı göbek

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Arkadaşlar novatec runmanlı hazneler ortalama 20km dem sonra performans ı düşermi ben 20km yol gittikten sonra hız düşüşüklü yaşıyorum bu haznelerin ısınmasındamı yoksa benim ayakların yorulmasından mı

Scudo
söylediğiniz ihtimal çok düşük. muhtemelen siz yoruluyorsunuzdur. yorulduğunuz zaman bisiklet gitmiyormuş gibi gelir :) şöyle deneyin önce bir yokuşa dinlenmiş vaziyette gidin. bisikleti pedal çevirmeden salın. daha sonra aynı şeyi 20 km bindikten sonra aynı yokuşta yapın yavaşlamış mı görürsünüz :) ama söylediğiniz şeyin göbeklerden olma ihtimali yok denilebilir herhalde.. tabi varsa böyle bir durum ben bilmiyorum ;) kasasız bol pedallar ;)

bende novatech rulmanlı göbekler var kırmızı daha sabah işe gelmek için 29 km yaptım akıyor göbekler. Ama ben seridışı göbekler kullandığım için bu göbekler harika geliyor bana. Sizin bacaklar yoruluyor :D

@i.akbay
Bu açıdan hiç düşünmemiştim :) Bence sorun sizde, rulmanlar o kadar kısa mesafede performansını kaybetmez, ama içine yağ çözücü bişey kaçıp yağı gittiyse performansı ısınmadan dolayı düşer.

@Mehmet Ser

Evet olabilir sizin göbeklerin aynısı bendekiler resimde görmüştüm sfır olarak aldım aslı bisikletten akışı güzel düz yolda 50km hozı gördüm ben performansımı artırayım

@Ali Menemen

Göbekleri 1 ay kadar oldu sıfır olarak alalı sorun benim bacaklarda ozaman

@i.akbay

ben hergün bisiklete bindiğim için 2 ayda bir yaptırıyorum ama sık sık yaptıracagına 1 buçuk sene kullan bakım paranla yeni göbekler alırsın bence

@i.akbay

valla ben 2 gün önce aparatım olmadıgı ıcın sadece arka sol göbek tarafını söküp yağlayabildim. Aparatlar gerekli.

@i.akbay

aynen öle ruble tarafını sökemedim Aparat olmadan

@Mehmet Ser

Teşekkürler ben apsrat alim dursun birde hangi marka yag kullanayım

Novatec rulman göbekleri kullandım, bir günde 183 km gittiğimi hatırlıyorum ve kesinlikle göbeklerin akışında bi sorun yaşamadım. Düzenli bakımı yapıldığı taktirde hiç bir sorun yaşamazsınız arkadaşlar.

yılda 1 temiz bakım yapılsın yeter rulman göbeklerin geneli öyle her sefer her sefer bakımda yalama eder göbkleri

Geri