Scudo Sports

RunAtolia Koşusu ve Bağış

TatanQa_tr

Forum Bağımlısı
Tepki
4.264
İsim
Taner
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
BMC
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selamlar millet,

Bu yıl 1 Mart 'da Antalya 'da Vakıflar 'a bağış toplanması için yapılacak olan Runatolia koşusuna biz şirketçe katılıyoruz ve katılımcılar olarak ; Tohum Otizm Vakfı adına koşuyorken birseysel olarak da adına koştuğumuz vakıf için bağış linki açabilme imkanı tanındı ve hepimiz link oluşturarak arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.

Ben de 500TL hedef koyarak belki de bağış yapmak isteyen olur diye sizlerle linki paylaşmak isterim. İncelemenizi rica ederim.

(link)

Scudo
Hocam harika bir şey yapıyorsun inşallah bizlerinde gayretiyle maddi olarak ufak fakat manevi olarak çok büyük hedefe varmış olursun :harika:

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Hocam harika bir şey yapıyorsun inşallah bizlerinde gayretiyle maddi olarak ufak fakat manevi olarak çok büyük hedefe varmış olursun :harika:

İnşallah hocam , teşekkürler . Biz insani ve vicdani olarak elimizden geleni yapalım istiyoruz . El birliğiyle doğru yerlere desteğimizi ulaştırırsak , ihtiyacı olanlara destek ve umut verebilmek çok uzak değil esasen. Sadece farketmek , gündelik hayat penceresinden biraz dışarı bakmaya çalışmaktan geçiyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar,

Formalarımız geldi ve sizinle de paylaşayım istedim . Tam sporcu kumaşından olmuş gerçekten kaliteli. Üzerinde adına koştuğumuz Vakfın adı ve logosu da mevcut.

Ayrıca takım olarak topladığımız rakam şu an itibariyle 21 küsür bin TL 'yi buldu , 1.500 TL daha toparlarsak bir otizmli çocuğun 1 yıllık bakımını çıkarmış olacağız.

Forum 'dan katılım sağlayan arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederim bu çocuklarımız adına. Allah kabul etsin.

PGEljQ.jpg
gbLOQ2.jpg

Evet arkadaşlar , dün koşumuzu güzel hava şartlarında yaptık , güzel bir organizasyon ve insanlarla dolu 10km yi gönül vererek koştuk.

Yarışlar başlamadan önce şehitlerimiz için ; önec saygı duruşumuzu yapıp ardından tek yürek olarak İstiklal Marş 'ımızı okuduk.

Resimleri sizlerle payşayım ve bir hatırlatma , halen bağışlar 16 Mart 'a kadar yapılabiliyor.

(link)
(link)
(link)

@TatanQa_tr eyvallah hocam yarış harika olmuş, sağır ve dilsiz ve kör kalmamışsınız olaya,, yalnız ve yalnızzzz bende isterim o formalardan tabi ki bir şartla belli bir bedel karşılığı bu formaları satabilirsiniz ve gelirini yine aynı vakfa aktara bilirsiniz.

Sizin yapmış olduğunuz koşudaki terli formalarınızı ben pedallarken onurla sırtımda taşırım. :harika: İkna edin tur komitesini ve önerimi gündeme alın lütfen, Allah hayrınızı kabul etsin.

• Beğen
@TatanQa_tr eyvallah hocam yarış harika olmuş, sağır ve dilsiz ve kör kalmamışsınız olaya,, yalnız ve yalnızzzz bende isterim o formalardan tabi ki bir şartla belli bir bedel karşılığı bu formaları satabilirsiniz ve gelirini yine aynı vakfa aktara bilirsiniz.

Sizin yapmış olduğunuz koşudaki terli formalarınızı ben pedallarken onurla sırtımda taşırım. :harika: İkna edin tur komitesini ve önerimi gündeme alın lütfen, Allah hayrınızı kabul etsin.

Selam hocam , iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ancak bu teklifinize üzülerek malesef demek zorundayım zira bu katıldığım ilk koşum ve benim için maddi değil manevi değeri büyük.

Ancak takım olarak bundan sonra yapılacak diğer koşuları da takibe aldık , oradan verilmesi mıhteme tşört konusunda yardımcın olabilirim umarım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selam hocam , iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ancak bu teklifinize üzülerek malesef demek zorundayım zira bu katıldığım ilk koşum ve benim için maddi değil manevi değeri büyük.

Ancak takım olarak bundan sonra yapılacak diğer koşuları da takibe aldık , oradan verilmesi mıhteme tşört konusunda yardımcın olabilirim umarım.
Aleykümselam hocam tüh yaw kandıramadik bilirsiniz adettir , Anadolu da çocuk İlk orucunu tutunca para teklif edersin , orucunu sat bana diye :koptum: malûm hem devamlılığı olsun ve hemde günahsız olunca duasına ermek için , ben şansımı denedim en azından sonraki yarışlarında takipçinim inşallah.
Yukarıdaki örnek işin manevi hazzı tabi hocam , ben olsam bende maalesef derdim :harika:

• Beğen
Sonunda vakit bulup uzun koşu çekimini editleyebildim . RunAtolia 2020 Takım koşumuzun tamamını video 'da bulabilirsiniz.

Keyifli seyirler:

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Geri