Scudo Sports

rumeli hisarı bebek ortaköy sarıyer sahil gezinti

Scudo
25 yıl oturdum hisarüstünde.Güzel anıları var bende.bisiklete binmek için sahil,üniversite çevresi,emirgan ideal..

ewt güzel yerler bende herhaftasonu birgün çıkıp dolaşıcam inş bi işgüç çıkmazsa beklerim hisara karaburga eskiyi yadedersin :D

• Beğen
Tepkiler: karaburga
ben varım hisarüstünde boğaziçi üniversitesinde okuyorum ve çalışıyorum. daha dün bahsettiğin güzergahı tam turladım. antrenman için ideal bir güzergah ama dün çok trafik vardı rezillikti tam. msn e ekledim hocam sizi, arthur.. diye başlayan msn benim.

@Sercan Öz

havalar ısınsın gelirim elbet... :))

Tuzla'da oturuyorum ama h.sonları genelde o taraflardayım. Sizlere katılmak isterim :)

Şimdi istanbul da olup ta boğaz da bi tur atmak vardı :))

@Baga

şimdi muğlada gökovada fethiyede bodrumda olmak wardı :D gerçi şimdi değil yazın :D

bugün bi tur yaptım ben kız arkadaşımla ama hawalar soğuk biraz daha beklemek lazım zewk almak için ;)

arkdaşlar ben de sarıyer / hacıosman tarafındayım.Sizlere katılabilirim yazdığınız msn ekledim bilginiz olsun.umarım görüşürüz

Biz de bir arkadaşımla birazdan Garipçe' ye gidiyoruz.Yolda karşılaşırsak beraber gidebiliriz :)

@Ali ERTURAN

çok güzel olurdu ama ben henüz kahvaltı bile yapmamışken size rastlamam imkansız gibi :) ama sonraki turlarda mesaj atmanız vs direk size katılabilirim.

@ali kıran

Büyükada turunu katılmadım ama Garipçe' ye gitmiştim en son grupla.Belki o zaman tanışmışızdır, bilmiyorum :)

Geri