Scudo Sports

Rumeli Feneri Ormanları ve Sabah Kahvaltısı

Bahadır ATILGAN

Daimi Üye
Tepki
512
O, uzun zaman önce, gidipte hayran olduğumuz yere, tekrar, çamur deryasına dalmadan gidelim ve güzel bir sabah kahvaltısı yapalım dedik. Sabah erkenden 7:30 gibi yola çıktım. Tarabya oteli önünde Cem ve Kemal(Kaşif) ile buluştuktan sonra, Hacı Osman yokuşunun oradan Erdal ve Fırat da bize katıldı. Sarıyer den kahvaltılıklarımızı alırken Zekeriya ve Burak da gelmişti. Hep beraber onca kahvaltılık yükü ile o herkesin bildiği rampayı aştık ve Koç Ün. nin önüne geldik. Orada girilmez denilen yerden ormana daldık. Buraya bir açıklık getirelim. Girilmez denilen yer e 2 Km. ileriden hiç bir uyarı levhasının bulunmadığı doğal bir yoldan girebilirsiniz. Ancak işin heyecanı burada kapının üzerinden aşmak ve vs. vs. Neyse sonuçta güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra Cem,Zekeriya ve Burak bizden ayrıldı. Ben, Kemal, Erdal ve Fırat Uzunya kıyısına pedalladık. Orada güzel sakin bir koyda hep beraber Karadeniz sularında yüdükten sonra, plaj yolundan,Demirciköy den Sarıyer e geçtik. Sarıyerde güzl birer çay vs. içip tekrar yola çıktık. İşte resimler... Sağlıcakla kalın.

Scudo
süper geçmiş doğa harika fotolar harika dostluk harika aranızda olmayı isterdim ama Saray a pedal basıyordum o sırada. İnşallah bir daha ki sefere. Hepinizin ayağına sağlık :)

Zımba gibi bir tur olmuş, harika fotoğraflar, süper parkur.
Elinize sağlık arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler...

Geri