selfpower Daimi Üye Kayıt 8 Temmuz 2007 Mesaj 382 Tepki 82 Şehir izmit Bisiklet Carraro 21 Temmuz 2007 #1 ruble pedal çevirirken aşağı yukarı oynuyo ve aynakolda sağa sola 1cm farkla gidip geliyo ? sizce bu bir sorun mu
ruble pedal çevirirken aşağı yukarı oynuyo ve aynakolda sağa sola 1cm farkla gidip geliyo ? sizce bu bir sorun mu
O Ozan Güven Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2006 Mesaj 669 Tepki 195 Şehir Avrupayakası 21 Temmuz 2007 #2 evet ikiside sorun benimde oynuyordu rublemin gevşek olduğunu fark ettim ardından.. tecrübeli birne göstersen sanırım iyi olur
evet ikiside sorun benimde oynuyordu rublemin gevşek olduğunu fark ettim ardından.. tecrübeli birne göstersen sanırım iyi olur
selfpower Daimi Üye Kayıt 8 Temmuz 2007 Mesaj 382 Tepki 82 Şehir izmit Bisiklet Carraro 21 Temmuz 2007 #3 @ozan_ daha perşembe günü ist baktırmıştım hiç aklıma gelmedi ona baktırmak...
U UfukBayram Üye Kayıt 5 Temmuz 2007 Mesaj 25 Tepki 1 Şehir Eskişehir 21 Temmuz 2007 #4 Göbek Mil in yamulmuş da olabilir .. Mil i değiştirerek bu sorunu halledebilirsin.. şimdilik sorun yok değiştirmemede gerek yok gibisinden düşünürsen lastiğin kadroya sürtmeye başıyacak bir zaman sonra... aklında olsun
Göbek Mil in yamulmuş da olabilir .. Mil i değiştirerek bu sorunu halledebilirsin.. şimdilik sorun yok değiştirmemede gerek yok gibisinden düşünürsen lastiğin kadroya sürtmeye başıyacak bir zaman sonra... aklında olsun
selfpower Daimi Üye Kayıt 8 Temmuz 2007 Mesaj 382 Tepki 82 Şehir izmit Bisiklet Carraro 21 Temmuz 2007 #5 @UfukBayram evet milde çok hafif yamukluk varmış...ne zaman sürterse o zmana değiştiririm