Scudo Sports

Ruble maliyeti

ibrahim Ö.

Aktif Üye
Tepki
46
merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum

bisikletimde şuan 7li ruble var ben bisikletime 8li yada 9lu ruble takmak istesem cebimden nekadar para çıkar?

teşekkürler. :)

Scudo
ruble + zincir + arka arttırıcı + vites kolu.
ucuz istersen aşşa yukarı heralde galiba sanırsam 100 lira falan tutabilir.

dediğinizin markası shimano mu yoksa başka markalarda var mı?

arka göbek değişip kaset olucak.ruble değişecek zincir değişicek işçiilikte var.sekizli rublenın birini iptal ettirik en kucuk dişliyi küçültür en buyugude buyutursun..1 ile 3.dişlinin arasındakı dişliyi kullanmazsın ama 24 vitesteki hıza ulaşabilirsin.hızlandıgında boşa pedal cevırmezsın yani:)
göbek:80 tl
ruble:55 tl
işçilik:30
zincir:30 tl

Muhittin bey söylediklerinizi pek anlayamadım daha açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim

Teşekkürler.

@ibrahim öcal

Merhaba. Hızlı gitmek istiyorsanız dişli oranları küçük bir ruble (Arka dişli) almanız yeterlidir.. :) 30 - 40 TL den başlar!.

Dişli sayısını artırmaya gerek yok..

Birşey sorucam dişlinin kaç numara yada kaçlık olduğunu dişlileri sayarak buluyoruz

(Şuan bisikletim de : SHIMANO MF-TZ21-7 DİŞLİ var)

Teşekkürler.

Sora 3500 aynakol 2li arka ruble 9lu setimin arka rublesi çok küçük rampalarda çok yoruyor. Büyük bir rubleyle değiştirmek istiyorum ama hangi tip rubleler uyumlu olur.

@SerkanH
mı soru eki eksik sanırım.

@neslihanerkaplan
Ruble tipi jant göbeği ile alakalı oluyor. Vidalı ve kaset olarak ikiye ayrılıyor. Ancak muhtemelen kaset ruble vardır. Dişli sayısı için ise kısa bacak aktarıcı da 28t uzun bacak aktarıcıda 32t destekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: neslihanerkaplan
@CeRKeZ
Rublem kaset ruble ama aktarıcımın uzun bacak-kısa bacak olduğunu nasıl ayırt edebilirim??‍♀️

Carro manifesto bisikletime Sora 9lu rublemi 11-42 10 lu ruble haline getirmek istiyorum. Göbekle ilgili sorun yaşanacağından bahsettiler. Değiştiren oldu mu? Neler yaşadı?

Carro manifesto bisikletime Sora 9lu rublemi 11-42 10 lu ruble haline getirmek istiyorum. Göbekle ilgili sorun yaşanacağından bahsettiler. Değiştiren oldu mu? Neler yaşadı?
Merhaba , bu işlemi yapabilmen için vites kolunu ve arka aktarıcını değiştirmen ve aktarıcı için wolftooth alman lazım. Yanı baya masraflı iş

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Bildiğim kadarıyla 10 viteste sadece Sunrace de 11-42 var, yani aklımda öyle kalmış, fiyatı da diğer markalara göre daha uygun, ona bakabilirsiniz ruble olarak :
(link)

@ulasjazz Eğer ilgilenirsen 11-40 10 lu ruble ve wolftooth muadili extender geliyor bana 10 güne..Bisikleti tura çevirdiğim için satacağım..Aklında olsun..Arka aktarıcın uzun bacak olmalı bu arada..

@ratm çok teşekkür ederim. Bu ürünü alacağım. 😊
@HakanAydn ne kadara satmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
@ulasjazz Gelsin bakarız..Vergi vs ne çıkar tam bilmiyorum..Sunshine marka..Tr de de satılıyor..

@ratm shimano cs hg 500 de var. Yeni çıkan m4100 serisinde de 11-42 ve 11-46 olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: ratm
(link) şu ürün ilgimi çekti. Yokuşlarda sorun yaşamam. Aralıklarının büyük olması, mtb serisinden olması (benim vites sora) sıkıntı olur mu?

Geri