Scudo Sports

ruble anahtarı

Tepki
7
arkadaşlar bilmem yanlış mı düşünüyorum ama,bu ruble anahtarı gereksiz pahalı değilmi?uygun fiyata ruble anahtarı bulabileceğim bir yer varmı acaba.gebze'de ikhamet ediyorum bu arada.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Scudo
Bencede doğru düşünüyorsun pahalı ama almaktan başka çare yok.

12 euro mu yuh artık daha neler.Daha 4 gün önce Adana dedeoğlu bisikletten 5 tl ye zincirli ruble tutma aparatını 5 tl ye de ruble anahtarını aldım.Bence yerel bisikletçilerde çok uygun fiyata bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hamza tukur
aynen yerel bisikletçiler ve aliexpresden al 2 dolar

• Beğen
sirkecideki bisikletçilere sormuştum 20 tl civarı gidip geliyordu onlarda da. malesef çok pahalı. bisikletle ilgili herşey gibi buda pahalı. ama alıp kendi işinizi görmeniz keyif verici ve masraf olarakta zamanla hertürlü çıkartıyor değiyor

• Beğen
çok doğru murat.ben bir mekanik bakımcıyım,kendi işimi kendim görebiliyorum ve zevk alıyorum.üstelik konu bisiklet olunca bu uğraş bir o kadar daha güzel oluyor.sadece bisiklet ve ekipmanlarına sizler kadar hakim değilim.çok şükür bu ve bunun gibi sosyal platformlar var.bu şekilde sizlerin tecrübelerinden faydalanabiliyorum.yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim

ben alyan anahtarını 35 euroya aldım. 15 lirayada alyan anahtarı var. çeşit çeşit her fiyata var.

• Beğen
Siz sonuçta bisiklet tamircisi değilsiniz ruble anahtarının kaliteli olmasına gerek yok 5-6 liraya bile var

• Beğen
Bugün banada lazım oldu bu anahtar karşıyakada seda bisiklete gittim vidalı rubleyi sökmek için ruble anahtarı arıyorum dedim, shimano bilmem ne olanındanmı dedi ben ona baktım o bana baktı sanırım ikimizde birbirimizi anlamadık dedim içimden :D İnternetten aldım bende 8tl ye.Lazım olan başka bir parçayla beraber sipariş verdim demem o ki bisikletçiyle uğraşacağınıza verdiğim (link) 8 tl yararlanmak isteyenler alabilir.

sa arkadaşlar,
Ben de nasipse pazar günü yani jant setime kavuşuyorum.Şimdi bana ruble sökme anahtarı lazım ama netten baktığımda 10 tl ye de var bu ürün 50 tl ye de var.Sizce nasıl bir ürün almalıyım ne tavsiye edersiniz?Bir de sadece bu aletle rubleyi sökebilir miyim?Bir de benim ruble 9 lu araya 2 tane spacer koymam gerekecek bu spacerleri tam olarak nereye koyuyoruz yani tubleden önce mi sonra mı koyuyoruz?

up:islik:

Geri