Scudo Sports

Rubena longway stop thorn 700x35

Mümkün olduğunca yolda dikkat ediyorum cam çivi vs..Kimisi zırhlı lastik var diye inatla cam kırıklarından kaçınmadan üzerinden geçiyor ve bu ister istemez yüzeyi tahrip ediyor.
1 martta yazlık bontrager hafif zırha geçtim 1350 km dir patlama yok.Geçen yıl 7 ayda 1 kez patladı oda yaprak altında gizlenen şişe dibinden kaynaklıydı..Ben lastikleri sıfıra yakınken cüzi bir fiyata aldım.Sıfırını almam mümkün değil çünki çifti 280 tl.
Rubenanın fiyatı banada hitap ediyor ama ağır gerçekten..Hem ekonomi hem teknoloji bir arada olamıyor malesef..

• Beğen
Tepkiler: pilot
Scudo
@Sinan A. Bir senedir hiç patlama vs yaşamadım, ama hep asfaltta sürdüm. 15 gün sonra 2 Günlük bir Kapıdağı yarımadası turu yapmayı planlıyoruz. Sanırım o zaman ak koyun, kara koyun belli olacak.

@mersault
İki teker bir adam incelemesini yapmıştı hemde lastiği kesip içini göstererek :) o lastiğin normal yollarla patlamayacağına eminim ben.

Arkadaslar geçen hafta carraro 230 aldim uzerinde Michelin protec lastik var ancak iç lastik cts diye bisey...neyse 2 hafta olmadan on lastik asfalt yolda 2 kez patladı..ikiside jantin olduğu yüzden...yola temas eden yüzde bir patlak yok..sizce sebep ne olabilir?iç lastiği değiştirsem sorun cozulurmu?salcanomda continental country plus vardı ayni yollarda yaklaşık 1 yıl hic patlaksiz kullandım..ve tek patlak olmadan bisikleti sattım..bu lastiğin ayni yolda 10 gün içinde 2 kez jantin olduğu yüzden 80 psi hava ile patlamış olması neden olabilir?

Jant teli çemberi aşıp iç lastiği deliyor olabilir. Lastiği söküp jantın içyüzündeki bandajı kontrol etmek gerek.

• Beğen
Tepkiler: onur mutlu
@epsilon91
Tesekkurler...janta bakan yüzden ne batabilir?iç lastik jts veya cts diye bir markaydı arkadaşlar çok dandik bir marka oldugunu piyasada6-7 tl ye satildigini soylediler..iç lastiği değiştir sorun çözülür diyorlar...sizce plastikten kaynaklı bir problem olabilirmi?

Bu lastikten nerde satılıyor yada ben neden hiçbir bisiklet firmasının internet sitesinde göremedim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri