Scudo Sports

Rubena hook stop thorn ultimate zırhlı(stu) kullanan var mı?

Safa Arslaner

Forum Demirbaşı
Tepki
217
Teker araştırmalarım devam ediyor forumda rubena ile ilgili olan konularda stu dan bahseden yok genelde ufak tefek problemlerden bahsedilmiş benim tam olarak merak ettiği

En zırhlı modelini kullanan veya kullanan birilerini bilen var mı?

Bir konuda @halil ibrahim duran hocam önermişti ona da bir usta önermiş ancak emin olamadım.

Scudo
@Safa Arslaner

Metin Bisiklet ((0212) 660 2604) Ayhan usta bizzat senelerdir ve binlerce km kadar kullandığını söylemişti. detaylı bilgiyi ondan alabilirsiniz.

Şimdiye kadar Evans ve crc den alışveriş yaptım. İkisi de on güne kalmadan elimdeydi.

Ama genelde ebay den alıyorum, yüzden fazla alışverişim vardır. Onlarda zaman şans işi

Eskisehir cinar bisikletin sitesinde var yurtdışı ile arada ne kadar fark var

Yurtdışından almaya demez herhalde fiyat olarak seneye belki gecebilirim bende bu lastiğe

son olarak şunu buldum

(link)

37-622 olanı alacağım

700x35c ye falan denk geliyor galiba

28'' için uygun görünüyor

diğer sitelerin yarı fiyatına geliyor anlamadım bir yanlışlık yok demi?

Alayım mı?

Lastikler kaliteli ve fiyati uygun gibi duruyor ama siteyi ilk defa goruyorum guvenilir midir acaba?

bence yurtdışı ile uğraşmadan decatlondan vittoria adventure alın ben kullanıyorum memnunum :)

15 € posta ücreti bile dahil olsa güzel fiyat

Site büyük ihtimalle güvenlidir ama alışveriş yapmış birisini bulmak zor bence

@tanchu bu konu altinda bulmak zor baslik acma yetkisi olan varsa baslik acsin bence

@Can Yoltar vittoria ile schwalbe bir olur mu hic

@Safa Arslaner Hocam eger lastikleri satin alirsaniz satin alma islemlerini,kargo suresini,urunun kalitesi gibi detaylari paylasir misiniz?

Bu siteden alışveriş yaptım. 12gunde kargo geldi.

Geri