Scudo Sports

Rst AmaortİsÖr

rapide airin renkleri neler?_? bide kaça kadar lastik kaldırıyor 2.4 kaldırır mı ?_?

Scudo
RST Rapide Air
130 mm olan maşanın daha detaylı resimi var mı?

Şaft borusu kaç cm uzunluğu? iyi satışlar.

Ben Omega yı almayı düşünüyorum da, oversize mı acaba? Ayrıca daha detaylı resim eklersen iyi olur...

almayı bide düşünüyoruz fakat adamakonuyu böyle bırakıp gitti cevao veren yok:(

RST Rapide Air maşayı almak istiyorum.Aceba ne zaman irtibata geçebiliriz?

Özel mesajınız var.

Ayrıca msn adresinizi ekledim.
İyi satışlar.

Satmak istemiyorsun galiba!!??? Özelliklerini doğru düzgün belirtsen biz de ona göre kendimizi ayarlasak diyorum... Oversize mı acaba bu omega air? Sedona 771 e uyar mı? Uyarsa alacağım...

Hala cevabınızı bekliyorum.
Galiba ilandaki maşaları satmak istemiyorsunuz.

Başka yerden temin edeceğiz anlaşılan.

@dgt97

ben cevaplayım evt oversize sedona kadroların hepsıne olur kron kadroların hepsıne olur ve daha cok kadrolara olur

rapide ler güzel fakat daha yakın detaylı resim olursa iyi olur;)

Abicim trialerkan galiba satmak istemiyor kendisine kaç kere özelden mesaj yollamama rağmen cevap gelmedi sanırım konuyu bırakıp gitti...

RST RAPİDE AİR 130MM maşayı almak istiyorum ama hala yanıt vermedi hala.2-3 Defa özel pm attım ama hala cevap yok.

1 Hafta olucak nerdeyse.

evt bende attım ama tık yok zaten sonradan anladım 130mm benim bisiklete fazla gelirmis :)

arkadaslar eger dikkat ederseniz özelden ulasın yazıyor masalar bildigimiz over size havalı
özelden elimden geldigi kadar herkese cevap vermeye calışıyom artı istanbuldan benden bu masalardan arkadaslarınkileri taktım kullanıyorlar yok cevap vermiyorum yok ulsamıyorum sonucta ben calışıyom ukalalık yapmanın hiç anlamı yok bu yasta genclerin bi şeyleri ucuza sahip olmaları için ugrasan bir kişi olarak üzüldüm o yuzden bazı arkadasların masa taleplerini askıya aldım özür dilerim masalardan elime daha fazla adet gececek isteyenlere elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum teşekkürler

Merhaba günaydın.

Mesaj kutunuz dolmuş.

Bu gün havale bilgileri için mesaj atıcaktınız.

cevabınızı bekliyorum.

İyi satışlar.

Merhaba cevabınızı bekliyorum.

Mesaj kutunuz dolmuş.
İyi satışlar.

Ben de mesaj attım erkan bi bakayım kalmış mı? gibi bişey söyledi :) sonra da bekliyorum hala, sanırım iki hafta oldu :)

Sizden haber alamadım.
Maşayı başka bir yerden temin ettim.

Teşekkürler iyi satışlar.

Geri