Scudo Sports

Roubaix Belediyesi ne yaptın!

@Saomi Miks

Buyurun gelin efendim. Türküm ben, kolay kolay misafir çevirmem. Çevireceğim insanla da zaten olay vardır aramda. Tenezzül edip gelmez ?.
Bende cüzdanı unutmuştum Paris'te, geri dönmüştüm ?. Bu arada güzargah üzerinde göstergeler bulunoyor ?.

France/Troisvilles

194453

Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Pası almadan geçemedim ☺.

Scudo
Eurosport ta şu an bu şaka konuşuluyor ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@caesar
Bu şaka derken?

Ama ben bisiklet sürerken hiç böyle yolları tutan, geçişleri kapatan yok. Durlarda, yol vermelerde, ışıklarda mecbur bekliyorum, daha diğer unsurlar var etkileyen. Ortalamam düşüyor, haksızlık bu ?.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@ Maşallah sol kolun kuvvetli imiş.
Ne kadar da büyük bir pave.o_O
Paris Roubaix'de bile bunlardan 5 tanesini arka arkaya dizsen anlı şanlı bir pave sektör oluşur.:D

@srdrmrs

Döşeme paket taşı ile pavé kısımları karıştırmayın. Bizzat girdim ve oradan biliyorum. İzmir'li olan bilir. Varyantın son kısmı insanın böbrek taşlarını döker. Bu pavé denen bela biraz daha sarsıntılısı ?.

@caesar
Hacam hangi yarışı anlatırken yotube linki falan bulabilir misin biz de izleyelim. ?

@CmlCLK

Hergun yaşıyorum bunu :)) Shimano rs100 jant, 28mm ve 110psi basınçla iniyorum. Dun sarsıntıya dayanamayan farım fırladı, ayrıca inişte seleye oturman mümkün değil :D Karbon maşa olmasa herhalde bileklerim uyuşur..

Pavéci geldi haaanııım! Diye bağırsam mı ki ?? Konuyu nereye yazacağımı bilemedim, kusura bakmayın. Çalıştığım yerde buldum bu güzelleri.

199310

İş eldiveni ve büyük beden (XL) koydum üzerine ki boyutlarını tahmin edin. Ne küçük, ne büyük, orta boy bir pavé. Daha büyükleri var ama daha ufakları çok yok ?.

199311

Şaka gerçek oldu. :) :) Seyirciler oraları kapatıp yine parke taşa mahkum ederler ama nereye kadar. Ayrıca parke taşlarında araları doldurulmuş sanki.

Bu sene yarışı izleyenler görmüştür zaten bisikletçiler yanlardaki düz alanları kullanmasın diye yol kenarlarına 10 metre arayla plastik engeller yerleştiriliyor, resimde kırmızı ile işaretledim..

DF412868-1963-4404-95B3-985784FF379C.jpeg

Geçen sene gülüp eğlendik.Bu sene de ''1 Nisan şakası ayarlayacaktım.Ancak bildiğiniz üzere tüm insanlık üzerine karabasan gibi çöken corona virüs yüzünden bu sene herhangi bir şaka yapmak istemedim.İnşallah kısa bir süre içinde bu musibetten tüm insanlık kurtulur.Biz de elimizden geleni izole olarak yapalım.İnşallah ölmez de sağ kalırsak seneye forumdaşlardan biri ya da ben eğlencelik bir şaka yapabilir.
Size Aranberg'ten geçen bir devin Spartacüs Reyiz Fabian Cancellara'nın fotosu ile selamlarımı yolluyorum:
fit-and-healthy-cancellara-arenberg.jpg

Diğer bir efsane Tom Boonen'a da selamlar.

Geçen sene gülüp eğlendik.Bu sene de ''1 Nisan şakası ayarlayacaktım.Ancak bildiğiniz üzere tüm insanlık üzerine karabasan gibi çöken corona virüs yüzünden bu sene herhangi bir şaka yapmak istemedim.İnşallah kısa bir süre içinde bu musibetten tüm insanlık kurtulur.Biz de elimizden geleni izole olarak yapalım.İnşallah ölmez de sağ kalırsak seneye forumdaşlardan biri ya da ben eğlencelik bir şaka yapabilir
Geçen sene bu mesajı yazmışım.Bir senemiz daha kayıp. Ne garip aynısını tekrarlıyorum:
Geçen sene(Burasını 2 sene önce ile değiştiriyorum) gülüp eğlendik.Bu sene de ''1 Nisan şakası ayarlayacaktım.Ancak bildiğiniz üzere tüm insanlık üzerine karabasan gibi çöken corona virüs yüzünden bu sene herhangi bir şaka yapmak istemedim.İnşallah kısa bir süre içinde bu musibetten tüm insanlık kurtulur.Biz de elimizden geleni izole olarak yapalım.İnşallah ölmez de sağ kalırsak seneye forumdaşlardan biri ya da ben eğlencelik bir şaka yapabilir.

Selam olsun Spartacuse selam olsun Tom Boonen'a
Sana da selam Rubeli @Cemal Ç.

Geri