Scudo Sports

ROTWILD 29er ilk denem, ilk izlenim (birinci yazı pek deneyim içermez)

Hayırlı uğurlu olsun.Gerçekten iyi bir makina. Güle güle kullanın.

Scudo
Hayırlı olsun :) Belgeselin çekilmiş halini şimdiden merak etmeye başladım. Bisiklete sorması ayıp 3200 Euro mu verdiniz?

Arkama yaslandım ve nefis bir stand up show izledimsevgili Burak Çolak:). Anlatım nefis. Ne istediğii ilmek ve bu amaç için koşmak olağanüstü güzel, bir de bunu kağıda dökmek....Harika
Bisikletin de sen de harikasın dostum. Dilerim bir gün tanışırız ve birlikte pedallamak kısmet olur. Tüm sevinçler seninle olsun.

• Beğen
Tepkiler: burak çolak
Ocelikle herkese tesekkur ederim. Mahsus abi cippo duruyor, dun avcilardan gecerken esenyurt a kadar pedallayip eve oyle gecmistim grupla, son olarak ayhan bey ne yazikki bu sorunuzu yanitsi birakacagim ticari prensiplerim geregi fiyat belirtmiyorum bu tip durumlarda. Ancak cekim bisikleti arayarak fiyatini ogrenebilirsiniz :)

Tesekkur ederim laciverti :D yaziyi begenmenize sevindim. Tanisiriz tabiki neden olmasin. Cok memnun olurum

Dostum güle güle kullan çok güzel makine. 3 kişilik bir dağ bisikleti grubumuz var Ankara'da. 3 ay öncesine kadar hepimizde 26" vardı sonra 1 arkadaşa 29" aldık, almaz olaydık. Baktık tırmanışlarda ve inişlerde arkasında kalıyoruz gittik hemen biz de birer 29" aldık. İnişlerde teker büyüklüğünden dolayı çukurlara daha az giriyor ve titreşim de az olduğu için allah ne verdiyse iniyoruz artık. Çıkışta ise aynı kadansla daha çok yol yapıyoruz. Bir arazi inişinden sonra fren performansı ve jant hakkında ki yorumlarını okumak isterim, 26"e göre daha zor duruyor benim ki tabi bu fren sisteminden de olabilir. Ayrıca jantalarında benim upgrade etmek istediğim bir marka. Güle güle kullan.

Gokhan o konularda ayrintili bilgi verecegim ki bazi konularda bisiklet sever dostlari bilgilendirmeyi seviyorum cunku cogu insan bir defa bisiklet aliyor ancak durum o kadar ters bir zamana geldi ki iki gun sonra 15 gunluk bir yurt disi seyahatim olacak. Daha sonrasinda bu tip bilgileri ve bwlgesel cekimlerini en kisa zamanda forumda e yeni acmis oldugum blog da yayinlayacagim. Ama fren performansi konusunda firma yetkilileri ile 29 er mtb lerde ozellikle, ve tum mtblerde ondeki rotorun daha buyuk olmasi hususuna konusmalar yaptik. Hepsini derleyecegim sadece zamanlama biraz sikintili. Umarim bekletmis olmam.saygilar

• Beğen
Tepkiler: Gökhan S.
Bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binersiniz her daim umarım. Şu 29er performans olarak arazide cidden çok etkili teker çapından dolayı ama gel görki görsel olarak hala ısınamadım gitti. Rotwild'i fuarda görmüştüm. Orda dual suspension bisikletleri çok iyidi. Almanlar bu işi iyi biliyor :alkis:

• Beğen
Tepkiler: burak çolak
teşekkür ederim :) kesinlikle biliyorlar işlerini. Bisiklete ''AT gibi'' gözüyle bakıyorum Murat bey, bu direk ısınmama sebep oldu :)

Hayirli olsun burak. Ben de bir 29 er almayi dusunuyorum, biliyorsun boyum 168 senin kadar ne zaman gorusebiliriz bi denesem en azindan. Uzun yol ve arazide S kadro 26 inci aratiyor mu ?

teşekkür ederim murat. abı yurt dısından yeni geldim mesajını da yeni gördüm haliyle. onumuzdekı hafta ıcı olabılır. arazide hemen hızlandıgını hıssettırmıyor bıraz daha kasmak gerekıyor ama 26'' den bariz daha rahat geldi bana. bilirsin mtb den teknikten çok fazla anlamayan biri olarak bile çok rahat ediyorum. çukurlar ve uzerınden geçtiğin taşları neredeyse hissetmiyorsun zaten. teknik inişlerde de çok daha rahat. lastık 2.2 şu anda üzerinde onu biraz inceltmeye niyetim var ama o kadar

hayırlı olsun güle güle kullanın. kızmazsanız yorumda bulunacağım.

29er bisikletin tekerleri çok büyük gözüküyor. özellikle küçük kadrolarda büyük lastik sevimsiz bir şekilde traktör sırıtması yapıyor.
hele hele kısa boylu birini 29er'de görünce gülesim geliyor. mtb'lerde iş arazi olunca denge çok önemli. ayağın biri rahatlıkla yere
konabilmeli. bunun gibi sebeplerden yıllarca 26'' yapıldılar. şimdi bi furya çıktı: boyu kısa, uzun herkes koşun 29er'e. gariplerim
ayağını yere koyamadıklarından seleyi bayaa aşağı indiriyorlar.

Geri