Scudo Sports

Rotor 1x13 geliyor

gezgin gezer

Forum Bağımlısı
Tepki
1.520
İsim
mehmet emin
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Diğer
Ön sipariş verilebiliyormuş. 2 ay içinde satışa çıkacakmış.
(link)
Pratikte 2x11lerde 14 farklı hız seviyesi olduğunu düşündüğümüzde bayaa kullanışlı diye düşünüyorum.
190277
Biraz da ucuz olsa(tüm set 2500€) :)

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Scudo
İstemez , 2500 euro yok artık . Bisiklet alırım daha iyi. Bacaklarımı güçlendiririm ama yinede bu seti almam.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve ikemath
Aynakolda üzerinde daima zincir bulunan tek dişli olacağından, aynako dislisinden kaynakli yaralanma riskini de azaltır.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
group set diyor işte. genel ıvır zıvır

Aslinda elektronik olsa, kullaninci sadece + - yapsin ama arkadaki disliler birbiri icine gecen dislilerden olsun. Misal 11 ile 12 yanyana değil aralarında 28 olsun kullanılmayan dişli içe doğru flipper üzerinden kaydırılarak içe saklansın. Yanı ile tane motor lazım. Hem zinciri sag sol kaydıracak bir motor ,hemde dişliler kaydıracak bir motor. Biraz şanzıman gibi olacak yani.

@Çağdaş78
hocam ne anlattın sen? :) bizim daha kafa yeni yeni 11'li 12 'li setleri anlamaya çalışıyor :) malum mühendis değiliz (sataşma yok )

@hgercek
Böyle tehlikeli mesajlar atmayınız hemde böyle espirileri hiç beklemediğimiz bunun gibi aşırı ciddi başlıkların altına.Mesajınızı okuduktan sonra boğazıma kaçan yarım bardak sıcak çay yüzünden fena oldum.?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve hgercek
@ippon
Nasilsa daha ucuk olani cikar.Ben zaten 15 vitesli çıksın onu bekliyorum. Aceleye gerek yok.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo
Bisikletin güzelliği, basitliğinde. Jilet 5 bıçağı çıkarana kadar evvela tek bıçak, sonra 2, sonra 3 çıkardı. Vilkinsın sıword 4 bıçaklı çıkarınca şaaaak 5 bıçağı çıkardı. Nedense durdu. Halbuki biz 2 sene de bir artan bıçak sayısına alışmış, geyiğini bile döndürmeye başlamıştık. Daha çok seçenek iyi de, kime göre neye göre. 2500 avro ya 3 sene sonra tokiden 2 artı bir ev alınacak eğer konut stoğu erimezse.

Selamlar hocam birşey sorucam konu açamıyorum
Aklımda mosso cavalier claris var ancak bütçem tourney e yetiyor
Sonradan groupset değişebilir mi maliyeti ne olur

@Çağdaş78'in ütopyası akıllara zıbık ustasının fıkrasını getirmedi değil.

Şaka bir yana tekli aynakolun verimli kullanımı 2020'lere damgasını vuracak bisiklet devrimi olabilir..

@Serrchi Tekli aynakol candır:) Bence 2020'lerin ikinci yarısında şaftlı sistemlere de geçiş olur gibi geliyor:)

Anladığım kadarıyla bu sisteme geçmek için jantıda değiştirmemiz gerekiyor. Hatta fren sisteminide. Çok tuzluymuş bu.

Geri