Scudo Sports

Ronde Van Vlaanderen 2017 Yol bisikleti yarışı

Sizce ronde van vlaanderen 2017 yarışını bu yıl kim kazanır

• Peter Sagan

• Greg Van Avermaet

• Philippe Gilbert

• Kristoff

• diğer

• Toplam katılım
    24
  • Anket kapanışı .

Number Pİ

Üye
Tepki
41
İsim
EMRAH BAYINDIR
Bisiklet
Mosso
Çoğumuzun bildiği üzere bügün( 2 nisan 2017) başayacak olan bu klasik yarış şüphesiz hepmizi heycanlandırıyor( saat 14 .45den itibaren ES1 den canlı yayınlanacak).Sizce bu müsabakayı kim kazanır.
Birde yarışma da her ne kadar saganı desteklesem de favori olarak Greg Van Avermaet ı gören kaç kişi var merak ettim açıkcası :D bunun için affınıza sığınarak küçük bir anket oluşturdum oy kullanarak tahminlerinizi belirtirseniz çok memlun olurum. Hepimize iyi eylenceler :)

küçük bir hatırlatma :Bu müsabaka için yayın linki bulabilmemiziz durumunda buradan paylaşa bilirsek, izlemek isteyip de izleyemeyen arkadaşlarım için bir vesile olacaktır

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Ankette yok ama Tom Boonen unutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: Number Pİ
@tuna07 onun kendisini bu yarışda gösterecegini sanmıyorum malum bir sonraki yarışta 5 galibiyet alıp farkı iyice acıp kariyerini sonlandırmayı sececek diye tahmin ediyorum ama kesinlikle son kez bu parkurda boy gösterecek olması cok ayrı bir hava katıyor yarışa.

@Number Pİ
ayrıca bu link den ingilizce anlatım ile takip edebilirsiniz

Olmaz böyle şey. 16.6 km kala Sagan grubun önündeyken izleyicilerden birisinin kıyafeti bisiklete takıldı. Peahh

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan Alsat
@Bahadır S. cok büyük bahsızlık, üzüldüm favori 2 surucu içinde yarıs neredeyse bitti sayılır sprint finsh beklerken :/

Gva takip grubuna yetişmiş bir ihtmal yakalaya bilirler ancak sagan icin işler cok umutsuz

gilbert burdan kaybederse emeklerine yazık olur
deli sürüyor

Gilberte bak yahu
Sagana cok yazık oldu

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Muazzam bir yarış geride kalanlar kaçanlar düşenler dünya şampiyonluk mayosu taşlarda yuvarlandı gilbert tebrik ediyorum bisiklet binmek çok güzel ama klasik izlemek bambaşka bir duygu haftaya pazarı yağmurla birlikte bekliyorum...ben şimdi bu gazla konyaaltı sahili yaparım

Sagan nasıl düştü ya? Daha düzgün açısı var mı acaba?

O bisikletin üzerinde görünen cekete takıldı galiba@alcest

@alcest spiker cekete takıldığını söyledi orda ceketin ne işi var onu anlamadım

@alcest
motorsiklet sürücüsünün ceketi atarken kafa hareketlerinden de ben oyle anladım

Muhteşem bir yarış oldu.Bisiklet sporunda kimseyi tutmam lakin gilbert sonuna kadar hak etti,kaybetseydi üzülürdüm. O pave yollarda yaklaşık 55 km tüm rüzgarı tek başına yiyerek sürmek hiç kolay bir iş iş değil. Özellikle Belçika şampiyonluk mayosuyla kazanması ayrı da bir keyif vermedi değil.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@NKurtuldu bence biraz da seyircilerde de hata var bariyerlere çok yaslanılmış arkaya doğru kaçışınca bariyerler eski haline geliyor

Geri