Scudo Sports

roller aranıyor

Scudo
@burgazz

parasını almadıysan bana ver lütfen hayırlı bir iş için kullanacam öksüz bir çocuğa hediye edecem (şaka yaptım) benimde sana mekanik olarak faydam dokunur şimdilik selamlar

@murat ağırdilli

Ya MURAT abi sen rollerin kralını imal edersin hatta yapıp yurt dışına satarsın ama anlaşılan meşgulsün.:D

@Bülent ÖZER

bülent merhaba benim yaptığım roller torunumun torununa bile yeter resimde gördüğün gibi rulman yatakları terlin denen sert pilastikten darbeyi alıyor sesi yüzde sıfıra indiriyor uzun denemelerden sonra bunu ortaya çıkardım deneme yanılma yoluyla yaptığım için aylarımı aldı ama benim için çok kaliteli ve sessiz oldu rulmanlar bile çok özel altı rulman parasına yeni komple roller alabilirsin dikkat edersen gömme alyan vidalı rulmanlar mil makara ve kasaözel 2002 uçak aliminyumundandır ben arkadaşım için alacaktım çünkü benim makarayı istiyor onu kurtarmaya çalışıyorum

murat abi ozamn bırak da bu roller benim olsun abi:)

yarın görüşüces inşallah:)teşekkürler:)

@murat ağırdilli

Nasılda bildim ama ,:D tamam işte sen olayı çözmüşsün , kuralım şirketi başlayalım satışa ,ihracata :D eğer ses olayını dediğin gibi çözmüşsen rollerde devrim gibi bişey olur ,abi yakında uçakta yaparsın sen:D

@Bülent ÖZER

bülent merhaba forumda dikkat edersen arka xtr göbek çanağı aranıyor mesajı vardı ruble tarafının bilya yatağı kırılmış ben o göbeği yataksız olarak(ruble ve sol yatak) yaptım arkadaşa gönderdim dünyada bisiklet üzerine yapamıycağım şey kalmadı artık en olmaz arıza bile çerez gibi kalıyor yanımda bu arada makaradaki sessizlik olayı abartısız yarın sana üstünde binerken çektiğim videoyu yollayım bir dinle yatak odana koy çalış yanındaki insan uyanmaz alt komşun bulaşık makinasının sesini gündüz bile duyar bu makarayı gece bile duymaz

@fletcher

selamlar ben arkadaşım için alacaktım çünkü benim makarayı istiyor onu kurtarmaya çalışıyorum

Geri