Scudo Sports

Rocky Mountain Vertex team sc

Scudo
Kadronun 1300gr civarı geldiğinden emin misiniz ? www.chainreactioncycles.com 'da kadro ile ilgili şunlar yazıyor :

• Easton tubing for uncompromised build quality.
• Rocky Mountain hand built quality.
• Race proven ST3 Sloping Top-Tube Technology for maximum ride control and comfort.
• Frames made with size specific tubing - uncompromised frame quality across all sizes.
• Replaceable forged derailleur hangers.
• All frames faced and chased for perfect build integrity.
• Hand powder coated paint job - Vertex 10, 30, 50 & 70.
• High-Luster wet paint finish on Scandium Vertex Team.
• Frame Material Rocky Mountain FORM 7000 Scandium
• Weight 3.52lbs/1.60KG (18in)

son satıra bakarsanız 18" için 1600gr deniliyor.
Bu aralar bende kadro bakıyorum özellikle Titanium yalnız Rock'nin Blizzard modeli "Reynolds 853 cro-mo tube" de aklımda. Ama dediğiniz gibi sizin kadro 1300gr geliyorsa listeme hemen dahil edeceğim :)

Bu arada bisikletiniz çok hoş ama darılmazsanız ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Bu kadar sağlam ve güzel bir kadroya üzerindeki maşa pek gitmemiş. Bence imkanınız olursa daha esnemez bir maşa alın derim, mesela 2009 model beyaz bir Fox :) Renk uyumu da çok daha iyi olur.

@raven1442

merhaba;
kadro ağırlığı konusunu daha öncede belirtmiştim benim söylediğim ağırlık internetten bulduğum ve aldığım kişinin bana verdiği bilgidir.Kadronun 2006 olduğunu söylemeyi unuttuğum bu yüzden de baktığınız sitedeki kadro ağırlığı 2008 modelin.Malesef heyecandan dolayı kadroyu tartmayı unuttum.:eek: kadro ağırlığı ile ilgili bilgiye bu siteden ulaşabilirsiniz :(link)

maşa konusunda çok haklısınız sid race in esnemesinden çok şikayetçiyim ama malesef imkanlarım şuan maşa için yetmiyor.:eek:

yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Yamaç güle güle kullan üstündeki parçaları da seni de hep sevmiştim zaten yani hali daha da güzel oldu daha iyilerine layıksın kazasız belasız eskitirsin inşallah bisikletini
şu bisikletinin tadına da bi bakamadım gitti hee bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: yamaç kolatan
@fırat ayanyan

saol fırat:) beraber antrenman yapalımda bende snin bisikletin bi tadını çıkartayım :D

bu bisikletin kadrosuna eskiden beridir hasta olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim. harika bişey olmuş . sanırım bende scandiuma karşı bir çekicilik var...

@raven1442

Bende aynı arayış içindeyim ve bende emektar Ritchey CrMo mun yerine daha hafif ve disk uyumlu bir CrMo arıyorum. Özellikle Reynolds cro-mo 953 tube olursa tadından yenmez:D

Sen bu Rocky Mountain nın 853 tube lü kadrosunu hangi sitede gördün acaba? Türkiye satışı yapan bir sitemi? (Ben İngiliz sitelerinden birinde gördüm ama stoklarında yok)

Bu arada bisiklet çok güzel ama bu ağırlık üzerindeki disk frenli donanım ile banada şüpheli geldi sanki.

@Aytaç Biber

Selam,

aşadaki sitede var ve fiyatı hiç fena değil. Yalnız 18" icin 2kg deniliyor :) Hafif değil malasef ama muhteşem bir kadro.

http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Rocky_Mountain_Blizzard_Frame_2008/5360035211/

@raven1442

Wiggle Türkiye ye kadro ve bisiklet satışı yapmıyor, sadece yedek parça, giyim ve aksesuar alabiliyorsunuz o siteden. Kadro 853 tube için biraz ağır evet. Aslında satan birileri olsa en güzeli özellikle 1999 yılı serisi Ritchey P-20 ler ama ben daha bu kadroyu satan birine ne e-bay nede başka bi yerde malesef hiç rastlamadım. Özellikle bu 1999 P-20 kadroyu düşürmek için e-bay ı uzun süredir takip ediyorum ama nafile galiba:rolleyes:

@Aytaç Biber

teşekkürler ,fotoğraf makinem yanımda değildi malesef o yüzden çekemedim.. onunda fotoğrafını çekip koyarım en yakın zamanda.

Yamaç senin sele borusu ne Easton mu ya tam seçemedim valla... Paran olunca birde şu aynakolu değiştir zaten o zaman kadar yapraklarda ömrünü doldurur o zaman çok kral alet olur valla...

Hayatımda 1 tane Sca kadro aldım kırıldı bir daha alırsam herhalde böyle bişey alırım sadece... Kıymetini bil çok acayip bişey o :)

• Beğen
@cazgır

esnio mesnio ama güzel çalışıyo hemde çok hafif(kendi kendimi avutuyorum):D

inşallah tunca.. şu euro düşüp ben taksitlerimi bitirdikten sonra maşayı da halledicem

@Hasan Çağrı

teşekkürler çağrı abi. evet sele borusu easton.

çağrı abi sen eggbeather ti kullandın mı? bana biraz bilgi verebilirmisin?

Ti kullanmadım ama SL ve C kullandım ayrıca Look 4x4 te kullandım...

Hesindende memnun kaldım ama hafiflik olarak tabiki Ti en iyi seçim...

• Beğen
@Aytaç Biber
bizzat ağırlığının doğru olduğunu kendim söyleyebilrim..11kg civarı bir bisiklete sahibim ve aradaki 0,5-1 kg lık fark bariz belli oluyor;)

bu arada yamaça yakışıyor...teknik konusunda bana biraz küçük dahi kalsa benim xc4000 imden çok daha rahat olduğunu söyleyebilirm mükemmel açılar:D:D
nazar değmesin hehe:)

• Beğen
Geri